1. Home
  2. Προϊόν
  3. HEALTH AID Brewers Yeast Μαγιά Μπύρας 300mg – Φυσική Πηγή Βιταμινών Β & Αμινοξέων –…
Loading...

HEALTH AID Brewers Yeast Μαγιά Μπύρας 300mg – Φυσική Πηγή Βιταμινών Β & Αμινοξέων – Ιδανικό Σε Δίαιτα & Αυστηρή Χορτοφαγία, 240tabs

Φυσικό Συμπλήρωμα Διατροφής, Περιέχει Βιταμίνες Β, Μέταλλα & Αμινοξέα Για Υγιές Δέρμα- Τονωτικό Που Δίνει Άμεση Ενέργεια – Διάθεση & Ενεργητικότητα Του Εγκεφάλου – Νευρικό & Πεπτικό Σύστημα – Προβιοτική Δράση – Μείωση Της Όρεξης

 

9,80

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Loading...

HEALTH AID Brewers Yeast

Η Μαγιά μπύρας λαμβάνεται κατά τη διαδικασία παραγωγής της μπύρας από την βύνη, το κριθάρι & το σιτάρι.

Δηλαδή είναι 100% φυσική πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β & περιέχει αμινοξέα, μέταλλα & ιχνοστοιχεία που την καθιστούν χρήσιμη ως τονωτικό που δίνει άμεση ενέργεια στον οργανισμό σε όλες τις ηλικίες.

Η Brewers Yeast της Health Aid συνιστάται για υγιές νευρικό & πεπτικό σύστημα και για την αντιμετώπιση της ακμής γιατί έχει επουλωτικές ιδιότητες.

Επίσης λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε χρώμιο βοηθά στην ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα (διαβήτη ΙΙ) καθώς και των επιπέδων της χοληστερόλης.

Η Μαγιά μπύρας μπορεί να μειώσει την όρεξη & βοηθά να προσλαμβάνουμε λιγότερες θερμίδες, όταν λαμβάνεται πριν από το φαγητό, επιφέροντας αίσθημα κορεσμού. Ενώ συμπληρώνει ταυτόχρονα ολα τα απαραίτητα στοιχεία που απουσιάζουν από μία φτωχότερη σε θρεπτικά συστατικά διατροφή, όπως είναι η δίαιτα και η χορτοφαγία.

Ολοκληρωμένο Συμπλήρωμα Διατροφής, Που Μπορεί Να Χρησιμοποιηθεί Σε Ευρύ Φάσμα Εφαρμογών

Η μαγιά μπύρας…

► … στο διαβήτη τύπου ΙΙ (διαβήτης ενηλίκων).

Μελέτες έδειξαν μείωση μέχρι και 30% στις τιμές σακχάρου, μετά τη λήψη συμπληρώματος μαγιάς, εξαιτίας του χρωμίου, το οποίο μάλιστα στη μαγιά μπίρας έχει υψηλή βιοδιαθεσιμότητα, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να το χρησιμοποιεί πιο αποτελεσματικά.

► … Στη μείωση χοληστερόλης και δυσλιπιδαιμίας

Η μαγιά μπίρας συμβάλλει θετικά και σε περιπτώσεις δυσλιπιδαιμίας, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι μειώνει την «κακή» χοληστερόλη (LDL) και αυξάνει την «καλή» (HDL).

►  … Στο πεπτικό σύστημα

Η δράση της μαγιάς μπίρας στην καταπολέμηση της διάρροιας οφείλεται στο γεγονός ότι διεγείρει την παραγωγή εντερικών ενζύμων και στην αντιβακτηριδιακή δράση που ασκεί στο έντερο, αλλά και στο γεγονός ότι ενισχύει σημαντικά την άμυνα του οργανισμού.

► … Στο δέρμα

Συμβάλλει, επίσης, θετικά στην καλή εμφάνιση του δέρματος, με ωφέλιμη δράση σε περιπτώσεις ακμής. Συμβάλλει στην καλή υγεία των νυχιών και των μαλλιών, που τα τονώνει και τα βοηθά να διατηρούν τη λάμψη τους.

►  … Στην χορτοφαγία

Είναι φτωχή σε θερμίδες, λίπος και νάτριο, τα θρεπτικά συστατικά της όμως, την καθιστούν ένα καλό συμπλήρωμα για τους χορτοφάγους, που συχνά εμφανίζουν έλλειψη σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β.

► … Στην όρεξη και τη δίαιτα

Η μαγιά μπίρας είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη στην δίαιτα, αφού αν ληφθεί μισή ώρα πριν το γεύμα, δημιουργεί γρηγορότερα πληρότητα, με αποτέλεσμα να αισθάνεται ο οργανισμός «χορτάτος» πιο σύντομα και για μεγαλύτερο διάστημα. Με αυτό το τρόπο ξεγελάμε το στομάχι και τρώμε λιγότερο, άρα να λαμβάνουμε λιγότερες θερμίδες. Αυτό το αίσθημα του κορεσμού οφείλεται στις ίνες που περιέχει, αλλά και στη προβιοτική δράση της.

Ενδείξεις

Χρήσιμη για όσους ακολουθούν δίαιτες αδυνατίσματος, αλλά και για τους αθλούμενους, καθώς ανακουφίζει από τις κράμπες, λόγω του μαγνήσιου που περιέχει. Επίσης λειτουργεί ως πηγή ενέργειας, ενώ λόγω της μειωμένης πρόσληψης θρεπτικών συστατικών, ανανεώνει τον οργανισμό με απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα αλλά και αμινοξέα, διότι όταν το σώμα αθλείται στρεσάρεται και επομένως συνιστάται υψηλότερη πρόσληψη αυτών. Επίσης, ένας αθλούμενος οργανισμός χρειάζεται πρόσληψη βιταμινών Β, καθώς οι συγκεκριμένες χρησιμεύουν στην μετατροπή των λιπών, των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών σε ενέργεια. Με άλλα λόγια η μαγιά μπύρας αναπληρώνει με τα συστατικά της όλα τα απαραίτητα στοιχεία που εκλείπουν από έναν αθλούμενο οργανισμό ή κάποιον που βρίσκεται σε δίαιτα ή χορτοφάγους που εμφανίζουν έλλειψη των βιταμινών του συμπλέγματος Β.

Επίσης, λόγω των θετικών επιδράσεων που αναφέρθηκαν συνιστάται σε άτομα με πρόβλημα δυσλιπιδαιμίας ή διαβήτη τύπου ΙΙ.

Τέλος είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε άτομα που έχουν ανάγκη για τόνωση του νευρικού και πεπτικού συστήματος και παραγωγής περισσότερης ενέργειας.

Συστατικά

Κάθε ταμπλέτα περιέχει
Brewers Yeast Powder 300mg
(saccaromgces cerevisial)

Οδηγίες Χρήσης: Ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών 6-8 ταμπλέτες την ημέρα. Μισή ώρα πριν το φαγητό σε περίπτωση αξιοποίησής της σε δίαιτα.

Προσοχή!

Περιέχει ίχνη από γλουτένη. Χωρίς Ζάχαρη, Σόγια, Αλάτι

Βάρος 0,243 kg
Κατασκευαστής