1. Home
  2. Προϊόν
  3. LAMBERTS Selenium 200μg – Υγεία Αναπαραγωγικού Συστήματος – Άμυνα του Οργανισμού στο Οξειδωτικό Στρες –…
Loading...

LAMBERTS Selenium 200μg – Υγεία Αναπαραγωγικού Συστήματος – Άμυνα του Οργανισμού στο Οξειδωτικό Στρες – Χωρίς Γλουτένη & για Χορτοφάγους, 60tabs

Καλύτερη Απορρόφηση, Διπλάσια Ποσότητα.

Διαδραματίζει Βασικό Ρόλο στον Μεταβολισμό της Θυροξίνης. Με Βιταμίνες A+C+E : Αντιοξειδωτική Δράση – Ενίσχυση της Φυσικής Άμυνας του Οργανισμού Έναντι των Ελευθέρων Ριζών.

12,35

Σε απόθεμα

Loading...

Περιγραφή

LAMBERTS Selenium 200μg

as Seleno-L-Methionine

Με προσθήκη βιταμινών A+C+E

Επίσημες στατιστικές δείχνουν ότι η πρόσληψη σεληνίου στο 80% του γενικού πληθυσμού είναι μικρότερη της συνιστώμενης.Αυτό  οφείλεται εν μέρει, στη μείωση της εισαγωγής σιταριού πλούσιο σε σελήνιο (χρησιμοποιείται ευρέως στην παρασκευή άρτου στην Βόρεια Αμερική), σε συνδυασμό τόσο με την ευρεία χρήση ανταγωνιστικών του σεληνίου τεχνητών λιπασμάτων όσο και στην έκθεση των σιτηρών στην όξινη βροχή.

Το σελήνιο,

Αποτελεί ζωτικό συστατικό των μηχανισμών άμυνας του οργανισμού έναντι του οξειδωτικού στρες,

Διαδραματίζει βασικό ρόλο στον μεταβολισμό της θυροξίνης,

Αποτελεί πολύτιμο παράγοντα στην υγεία του αναπαραγωγικού συστήματος.

Για αυτούς τους λόγους, βάσει των ιδιοτήτων του σεληνίου, η μη επαρκής πρόσληψή του μέσω της διατροφής αποτελεί σοβαρή διατροφική ανεπάρκεια.

Η Lamberts έχει επιλέξει την οργανική μορφή  Seleno-L-Methionine του σεληνίου λόγω της καλύτερης απορρόφησής του.

Κάθε ταμπλέτα περιέχει 200μg Selenium η οποία είναι διπλάσια ποσότητα από αυτή που συναντάμε στα περισσότερα προϊόντα.

Τα αντιοξειδωτικά, αποτελούν μια κατηγορία ουσιών που συμβάλλουν στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού έναντι των ελευθέρων ριζών.

Οι ελεύθερες ρίζες παράγονται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα , και αν δεν εξουδετερωθούν, δύναται να βλάψουν τους ιστούς και τα όργανα.

Όπως το selenium, έτσι και οι Βιταμίνες Α, C και Ε, είναι γνωστές για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες. Το selenium της Lamberts με A, C και Ε παρέχει 200μg selenium (διπλάσια ποσότητα από αυτή που συναντάμε στα περισσότερα προϊόντα) συνδυασμένο με επαρκή επίπεδα Βιταμινών Α(450μg), C (90mg) και Ε (30mg).

Συστατικά

Κάθε ταμπλέτα αποδίδει: Selenium (as Seleno L-Methionine)     200μg

Ταμπλετοποίηση με: DiCalcium Phosphate, Cellulose, Tablet Coating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Glycerin), Silicon Dioxide, Stearic Acid, Magnesium Stearate.

Χρόνος αφομοίωσης

Λιγότερο από 1ώρα.

Κατάλληλο για

Χορτοφάγους.

Δοσολογία

1 ταμπλέτα ημερησίως.

Φύλαξη

Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.

Αλλεργίες

Καμία.

Προφυλάξεις

Καμία γνωστή για την συνιστώμενη δοσολογία


—- ΜΕΤΑΛΛΑ —-

Όταν κάνουμε λόγο για τα μέταλλα, εννοούμε μια μεγάλη ομάδα θρεπτικών συστατικών, που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε πληθώρα φυσιολογικών δομικών και οργανικών λειτουργιών (μεταφορά οξυγόνου στα κύτταρα , διατήρηση της καλής λειτουργίας του νευρικού συστήματος, ανάπτυξη, διατήρηση, και αποκατάσταση των κυττάρων και των ιστών).

Τα μέταλλα αναλόγως της ποσότητας που απαιτείται για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού διακρίνονται σε δύο επιμέρους κατηγορίες

  • Τα μακρομέταλλα.
  • Τα μικρομέταλλα (συνήθως αναφέρονται ως ιχνοστοιχεία).

Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά σκευάσματα μετάλλων και ιχνοστοιχείων, τόσο από φαρμακευτικές εταιρείες, όσο και από εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής.

Το σημαντικότερο πρόβλημα της αποτελεσματικότητας των σκευασμάτων αυτών, αφορά στην απορρόφηση και στην βιοδιαθεσιμότητα τους, καθώς η απορρόφηση των μετάλλων αποτελεί μια πολύπλοκη διαδικασία και βρίσκεται άμεσα συνδεδεμένη, τόσο με την φυσιολογικά πέψη, όσο και με την παρουσία ή όχι άλλων συστατικών (φαρμακευτικών ή μη) στον εντερικό σωλήνα.

Η LAMBERTS διαθέτει μια ευρεία γκάμα μετάλλων και ιχνοστοιχείων με την μέγιστη δυνατή βιοδιαθεσιμότητα και αποτελεσματικότητα, κάτι που οφείλεται στην μοναδική τους χημική σύσταση (π.χ. το μαγνήσιο της LAMBERTS είναι σε μορφή Citrate – κιτρικό μαγνήσιο, αφού τα κιτρικά άλατα όπως και το ασκορβικό οξύ αποτελούν ενισχυτή της απορρόφησης του μαγνησίου).

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,080 kg
Κατασκευαστής