1. Home
  2. Προϊόν
  3. LAMBERTS Pure Evening Primrose Oil 1000mg Ω6 Λιπαρά Οξέα – Υγεία Δέρματος – Για Γυναίκες…
Loading...

LAMBERTS Pure Evening Primrose Oil 1000mg Ω6 Λιπαρά Οξέα – Υγεία Δέρματος – Για Γυναίκες στη Διάρκεια της Έμμηνου Ρύσης & της Εμμηνόπαυσης, 90caps

Έλαιο Νυχτολούλουδου των 1000mg με Βιταμίνη Ε.

23,00

Σε απόθεμα

Loading...

LAMBERTS Pure Evening Primrose Oil 1000mg

Έλαιο Νυχτολούλουδου των 1000mg Με Βιταμίνη Ε

Το Evening Primrose Oil αποτελεί μία από τις λίγες φυσικές πηγές ενός πολυακόρεστου λιπαρού οξέως  που ονομάζεται Γ-Λινολεϊκό οξύ (GLA).

Το GLA αποτελεί την πρόδρομο ουσία μιας ιδιαίτερα σημαντικής προσταγλανδίνης της PGE1, η οποία λαμβάνει μέρος στην ρύθμιση της λειτουργίας του νευρικού, του καρδιαγγειακού και του αναπαραγωγικού συστήματος, στην υγεία του δέρματος και σε πληθώρα άλλων βιολογικών λειτουργιών.

Παρά το γεγονός ότι ο οργανισμός δύναται  να παράγει GLA από Λινολεϊκό οξύ (το Ωμέγα 6 λιπαρό οξύ που βρίσκεται στα φυτικά έλαια) η μετατροπή αυτή αρκετές φορές επιβραδύνεται ή και αναστέλλεται πλήρως.

Για τον λόγο αυτό, μία διαιτητική πηγή GLA μπορεί να είναι χρήσιμη για τον οργανισμό ώστε να παρακαμφθεί η διαδικασία της μετατροπής, κάτι που επιβεβαιώνεται από  αρκετές κλινικές μελέτες στις οποίες απεδείχθη όφελος από την λήψη συμπληρωμάτων διατροφής με GLA σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Το Evening Primrose Oil της Lamberts αποτελεί υψηλής ποιότητας έλαιο ειδικά επιλεγμένο για την αγνότητα του και για το επίπεδο της περιεκτικότητας του σε GLA. Κάθε κάψουλα Evening Primrose Oil της Lamberts παρέχει επίσης 10mg Βιταμίνης Ε.

Αυτό το προϊόν προτείνεται σε

Γυναίκες κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.

Γυναίκες κατά τη διάρκεια της έμμηνου ρύσεως.

Οποιονδήποτε επιθυμεί να διατηρήσει το δέρμα του σε καλή κατάσταση.

Συστατικά

Κάθε κάψουλα αποδίδει

Evening Primrose Oil 1000mg providing Gamma-Linolenic Acid (GLA) 90mg
Vitamin E 10mg

Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Capsule Shell (Gelatin, Glycerin).

Χαρακτηριστικά

Χρόνος αφομοίωσης

Λιγότερο από 30λεπτά.

Δοσολογία

1 με 3 κάψουλες ημερησίως.

Φύλαξη

Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.

Αλλεργίες

Καμία

Προφυλάξεις

Το συμπλήρωμα αυτό πρέπει να χορηγείται σε επιληπτικά άτομα μόνο υπό την επίβλεψη του γιατρού.


—- ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ —-

Διακρίνουμε δύο μεγάλες οικογένειες απαραίτητων λιπαρών οξέων, τα Ωμέγα 3 και τα των Ωμέγα 6.

Και οι δύο είναι αρκετά σημαντικές για την καλή υγεία του οργανισμού και πρέπει απαραιτήτως να εμπεριέχονται στη διατροφή μας καθώς ο οργανισμός μας δεν είναι σε θέση να τις παράγει από άλλα θρεπτικά συστατικά.

Οι οικογένειες των Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 έχουν και οι δύο από ένα πρωτεύον λιπαρό οξύ, από το οποίο ο οργανισμός μας μπορεί να σχηματίσει τα υπόλοιπα μέρη της οικογένειας.

Οι διαιτολόγοι εστιάζουν την προσοχή στην διαιτητική πρόσληψη των δύο κύριων λιπαρών οξέων, του λινολεϊκού οξέος (Ωμέγα 6) και του α-λινολενικού οξέως (Ωμέγα 3), καθώς οι σύγχρονες τροφές παρουσιάζουν χαμηλή περιεκτικότητα σε αυτά τα συστατικά λόγω των σύγχρονων μεθόδων επεξεργασίας, αποθήκευσης και μαγειρέματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής που περιέχουν απαραίτητα λιπαρά οξέα (και ιδιαίτερα τα Ω-3 λιπαρά οξέα των ιχθυελαίων) , σε ένα μεγάλο εύρος φλεγμονωδών παθήσεων υποστηρίζεται από μια ολοένα και αυξανόμενη επιστημονική βιβλιογραφία.

Όλα τα ιχθυέλαια που παρασκευάζει η Lamberts Healthcare Ltd

1.Είναι πενταπλής μοριακής απόσταξης

2.Ελέγχονται για την ύπαρξη

  • Αφλατοξινών (Οι αφλατοξίνες αποτελούν τοξικούς και καρκινογόνους μεταβολίτες που παράγονται από τον Aspergillus flavus and Aspergillus parasiticus)
  • Αντιβιοτικών
  • Βαρέων μετάλλων
  • PCBs-Polychlorinated biphenyl – Πολυχλωριωμένων Διφαινυλίων
  • PAHs. – Polycyclic aromatic hydrocarbons-Πολυκυκλικών Αρωματικών Υδρογονανθράκων
  • Φυτοφαρμάκων
  • Διοξινών.
Βάρος 0,228 kg
Κατασκευαστής