1. Home
  2. Προϊόν
  3. LAMBERTS Rhodiola Rosea 1000mg – Ατονία από Έντονη Φυσική ή Πνευματική Καταπόνηση & για Χορτοφάγους/Vegan,…
Loading...

LAMBERTS Rhodiola Rosea 1000mg – Ατονία από Έντονη Φυσική ή Πνευματική Καταπόνηση & για Χορτοφάγους/Vegan, 90tabs

Μείωση Απόδοσης στην Εργασία, Δυσκολία στον Ύπνο, Μειωμένη Όρεξη, Ευερεθιστικότητα, Κεφαλαλγίες – Καταπραϋντική, Αντικαρκινική, Καρδιοπροστατευτική, Τονωτική & Ενδυναμωτική του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος Δράση.

29,40

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 5055148411855 Κατηγορίες: , ,
Loading...

LAMBERTS Rhodiola Rosea 1000mg

250mg τιτλοδοτημένου εκχυλίσματος

Η  Rhodiola Rosea, γνωστή και ως Golden root ή Roseroot, αποτελεί ένα από τα 50 διαφορετικά είδη της rhodiola , είναι όμως το μοναδικό είδος που χρησιμοποιείται ευρέως και με ασφάλεια, κάτι που αποδεικνύεται από την μακρά παράδοση χρήσης του. Η Rhodiola Rosea περιέχει ένα μεγάλο εύρος φυτοχημικά δραστικών συστατικών τα σημαντικότερα εκ των οποίων είναι οι rosavins. H Rhodiola Rosea της Lamberts είναι υψηλής περιεκτικότητας τιτλοδοτημένο εκχύλισμα, ισοδύναμο με 1000mg Rhodiola Rosea αποδίδοντας εγγυημένο επίπεδο 8mg rosavins ανά ταμπλέτα. Έχει ταξινομηθεί σαν «προσαρμογόνο» φυτό από Ρώσους ερευνητές, λόγω της δυνατότητάς της να αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού σε ποικίλους χημικούς, βιολογικούς και φυσικούς παράγοντες άγχους.

Εμφανίζει μια σχεδόν απίστευτη καταπραϋντική, αντικαρκινική, καρδιοπροστατευτική, τονωτική και ενδυναμωτική του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος δράση.Οι έρευνες καταδεικνύουν την εξαιρετική χρησιμότητά της σε περιπτώσεις ατονίας (μείωση της απόδοσης στην εργασία, δυσκολία στον ύπνο, μειωμένη όρεξη, ευερεθιστικότητα, υπέρταση, κεφαλαλγίες και κόπωση), που προκύπτουν από έντονη φυσική ή πνευματική καταπόνηση.

Διατροφικές πληροφορίες Aνά ταμπλέτα
Rhodiola Rosea 1200mg(provided by 266mg of 4:51:1 extract)
Providing Rosavins 8mg

Ταμπλετοποίηση με: Calcium Carbonate, Rhodiola Rosea Extract, Cellulose, Tablet Coating (Colours: Titanium Dioxide, Iron Oxides & Copper Chlorophyllin, Hydroxypropyl Methylcellulose), Anti-Caking Agents (Silicon Dioxide & Magnesium Stearate), Stearic Acid.

Κατάλληλο για

Xορτοφάγους

Vegans

Χρόνος αφομοίωσης

Λιγότερο από 1ώρα.

Αλλεργίες

Καμία

Προφυλάξεις

Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες

Δοσολογία

1 ταμπλέτα ημερησίως

Φύλαξη

Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.


—- ΒΟΤΑΝΑ —-

Κάθε βότανο οφείλει την βιολογική του δράση σε μια ή περισσότερες ομάδες χημικών ουσιών. Οι ουσίες αυτές αναφέρονται συχνά στη διεθνή βιβλιογραφία με τον όρο “phytochemicals” και απαντώνται σε συγκεκριμένο τμήμα του φυτού (π.χ. το Gingko Biloba έχει πάνω από 40 ενεργά συστατικά, όμως μόνο 2 από αυτά έχουν διαπιστωμένη βιολογική δράση σαν “phytochemicals” τα τερπενοειδή και τα φλαβονοειδή). Επίσης ενώ τα “phytochemicals” με την συγκεκριμένη βιολογική δράση βρίσκονται σε συγκεκριμένο τμήμα του φυτού,(στο Gingko Biloba βρίσκονται στα φύλλα του φυτού) είναι δυνατόν σε άλλα μέρη του φυτού να περιέχονται ουσίες με αυξημένη τοξικότητα για τον οργανισμό (στο Gingko Biloba τοξικές ουσίες έχουν ανιχνευθεί στον κορμό του φυτού).Λίγες εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής διαθέτουν το εύρος βοτάνων που προσφέρει η Lamberts. Στην Lamberts πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιούμε τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα βοτάνων. Αυτό συμβαίνει γιατί η χρήση “ολόκληρου του βοτάνου” μπορεί να ακούγεται εντυπωσιακή αλλά στην ουσία αποτελεί ένα αποξηραμένο φυτικό συστατικό με μεγάλη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και μικρή περιεκτικότητα σε δραστικά συστατικά. Για τον λόγο αυτό είναι δύσκολο να υποστεί πέψη και απορρόφηση.Αντιθέτως όλα τα βότανα της Lamberts παρασκευάζονται με την μέθοδο της τιτλοδότησης. Η μέθοδος αυτή εξασφαλίζει την παρασκευή φαρμακοτεχνικών μορφών (κάψουλες ή ταμπλέτες) με συγκεκριμένη και ακριβώς καθοριζόμενη περιεκτικότητα φυτοχημικής ουσίας ανά ταμπλέτα ή κάψουλα.

Η παρασκευή τιτλοδοτημένων εκχυλισμάτων παρέχει τα κάτωθι πλεονεκτήματα

Αποτελεσματικότητα

Με την τιτλοδότηση εξασφαλίζεται ότι το τελικό προϊόν παρέχει τα επίπεδα της φυτοχημικά δραστικής ουσίες για την επίτευξη μιας συγκεκριμένης βιολογικής δράσης. Πιο συγκεκριμένα στην Lamberts το επίπεδο της φυτοχημικά δραστικής ουσίας των βοτάνων είναι το ίδιο με αυτό που έχει χρησιμοποιηθεί σε δημοσιευμένες κλινικές μελέτες.

Ασφάλεια

Όπως προαναφέρθηκε οι φυτοχημικά δραστικές ουσίες ανευρίσκονται συνήθως σε συγκεκριμένο τμήμα του βοτάνου. Αντιστοίχως ουσίες δυνητικά τοξικές δύναται να ανευρίσκονται σε άλλα τμήματα του βοτάνου. Η τιτλοδότηση εξασφαλίζει την παροχή μόνο της ωφέλιμης και ασφαλούς ουσίας που εξασφαλίζει την επιδιωκόμενη βιολογική δράση σε ποσότητα που δεν προκαλεί τοξικότητα.

Βάρος 0,150 kg
Κατασκευαστής