1. Home
  2. Προϊόν
  3. LAMBERTS Acidophilus Extra 10 Ισορροπία της Εντερικής Χλωρίδας – & για Χορτοφάγους, 30caps
Loading...

LAMBERTS Acidophilus Extra 10 Ισορροπία της Εντερικής Χλωρίδας – & για Χορτοφάγους, 30caps

Φιλικά Βακτήρια – Ισορροπία της Εντερικής Χλωρίδας σε

Χρόνια Νοσήματα,

Στρες,

Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου,

Λήψη Αντιβιοτικών από το Στόμα Λήψης αντιβιοτικών από το Στόμα,

Λοίμωξη από Κάντιντα,

Ταξίδια σε Μεγάλες Αποστάσεις,

Διαταραχές Εντέρου που Συνδέονται με την Αύξηση της Ηλικίας.

18,35

Σε απόθεμα

Loading...

Περιγραφή

LAMBERTS Acidophilus Extra 10

10 δισεκατομμύρια φιλικά βακτήρια ανά κάψουλα*

Το γαστρεντερικό μας σύστημα εμπεριέχει δισεκατομμύρια βακτήρια τα περισσότερα εκ των οποίων είναι αβλαβή. Για την διατήρηση της υγείας του γαστρεντερικού συστήματος απαιτείται ισορροπία μεταξύ των παθογόνων βακτηρίων και των φιλικών βακτηρίων της εντερικής χλωρίδας.

Σε περιόδους στρες, ταξιδιών, χρόνιων νοσημάτων, σε αλλαγές στην διατροφή και σε χρήση αντιβιοτικών παρατηρείται διαταραχή της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας με αύξηση του αριθμού των παθογόνων βακτηρίων έναντι των φιλικών βακτηρίων της φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας.

Κάθε κάψουλα περιέχει 10 δισεκατομμύρια φιλικά βακτήρια (κατά τη στιγμή της παρασκευής), με το πλεονέκτημα της λήψης μιας κάψουλας ημερησίως.

Τα βακτηρίδια που περιέχονται στο Acidophilus Extra 10 είναι αποξηραμένα σε υψηλές θερμοκρασίες και περιβάλλονται από ένα οξεάντοχο κάλυμμα πολυσακχαρίτη, προστατεύοντας τα από το όξινο ph του στομάχου.

Παρά το γεγονός ότι το Acidophilus είναι σταθερό σε θερμοκρασία δωματίου, για την διασφάλιση της  μέγιστης δραστικότητας, συνίσταται η αποθήκευσή του στο ψυγείο.

Η ειδική συσκευασία του Acidophilus προστατεύει από τις συνθήκες υγρασίας, οι οποίες είναι γνωστό ότι συμβάλλουν στην αλλοίωση της βιωσιμότητας των βακτηριδίων.

Συνιστάται για άτομα που πάσχουν από διαταραχή της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας λόγω

  • Λήψης αντιβιοτικών από το στόμα.
  • Χρόνιων νοσημάτων.
  • Στρες.
  • Συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου .
  • Λοίμωξης από Κάντιντα.
  • Ταξιδιών σε μεγάλες αποστάσεις.
  • Διαταραχών εντέρου που συνδέονται με την αύξηση της ηλικίας

*κατά την στιγμή που παρασκευάστηκε

Συστατικά

Κάθε κάψουλα αποδίδει

Lactobacillus acidophilus La5       10 x 10/9 (10 billion) live bacteria
Bifidobacterium Bb12

Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Capsule Shell (Hydroxypropyl Methylcellulose, Colour: Titanium Dioxide), Dextrose, Potato Starch, Cellulose, Magnesium Stearate.

Τα συστατικά της δεξτρόζης και της σακχαρόζης συνδυασμένα ζυγίζουν λιγότερο από το 1/50 του κουταλιού του γλυκού (λιγότερο από ½ θερμίδα).

Χαρακτηριστικά

Χρόνος αφομοίωσης 

Λιγότερο από 30λεπτά.

Κατάλληλο για

Χορτοφάγους.

Δοσολογία

1 κάψουλα ημερησίως με 1 ποτήρι γάλα ή νερό, ή με το φαγητό.

Να μην λαμβάνεται με ζεστά ροφήματα διότι η ζέστη συμβάλλει στην αλλοίωση της βιωσιμότητας των βακτηριδίων. Να λαμβάνεται τουλάχιστον 2 ώρες μετά την λήψη, οποιασδήποτε αντιβίωσης.

Φύλαξη

Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως, προτιμότερα στο ψυγείο.

Προσοχή

Αλλεργίες

Καμία.

Προφυλάξεις

Καμία γνωστή για την συνιστώμενη δόση.


—- ΠΕΠΤΙΚΑ ΕΝΖΥΜΑ —-

Ο σημαντικότερος ρόλος του πεπτικού συστήματος είναι η πέψη και η απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Οι διαταραχές της λειτουργίας του πεπτικού σωλήνα στην πέψη και απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών αντικατοπτρίζονται σε πρόκληση διαταραχών σε πολλές φυσιολογικές οργανικές λειτουργίες τόσο σε κυτταρικό και όσο και σε ιστικό επίπεδο.

Η φυσιολογική πέψη περιλαμβάνει αρχικά την διάσπαση της τροφής, σε μικρότερα μόρια τα οποία εν συνεχεία απορροφώνται στο λεπτό έντερο.

Η επαρκής διάσπαση της τροφής είναι απαραίτητη για την απελευθέρωση των επι μέρους σημαντικών θρεπτικών συστατικών.

Εν συνεχεία μέσω σύνθετων βιοχημικών διαδικασιών τα συστατικά αυτά απορροφώνται από τον εντερικό αυλό, μέσω του εντερικού βλεννογόνου στην κυκλοφορία του αίματος.

Η LAMBERTS διαθέτει μία γκάμα συμπληρωμάτων διατροφής, ειδικά σχεδιασμένων για την ενίσχυση των διαφόρων τμημάτων του πεπτικού σωλήνα, τα οποία μπορεί να δυσλειτουργούν κάτω από διάφορες συνθήκες όπως συγκεκριμένες παθήσεις, η κατανάλωση φαρμάκων, η κακή διατροφή, το στρες, το κάπνισμα, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ κ.α.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,072 kg
Κατασκευαστής