1. Home
  2. Προϊόν
  3. LAMBERTS L-Glutamine 500mg – Επιδιόρθωση & Κατασκευή Νέου Μυικού Ιστού – Φυσιολογική Λειτουργία του Εντέρου &…
Loading...

LAMBERTS L-Glutamine 500mg – Επιδιόρθωση & Κατασκευή Νέου Μυικού Ιστού – Φυσιολογική Λειτουργία του Εντέρου & για Χορτοφάγους, 90caps

Σε Καταστάσεις Διαταραχής της Ισορροπίας της Εντερικής Χλωρίδας.

20,60

Σε απόθεμα

Loading...

LAMBERTS L-Glutamine 500mg

Ελεύθερης  Μορφής

Η Γλουταμίνη είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την φυσιολογική λειτουργία του εντέρου επειδή τα κύτταρα του εντερικού βλεννογόνου αναπλάθονται χρησιμοποιώντας την γλουταμίνη ως κύρια πηγή ενέργειας . Γι αυτό το λόγο, μεταξύ των 20 αμινοξέων, η γλουταμίνη, συχνά αναφέρεται από τους γιατρούς και ως ‘επιδιορθωτής του εντέρου-gut restorer’. Η γλουταμίνη συνίσταται κυρίως σε περιπτώσεις διαταραχής της ακεραιότητας του εντερικού τοιχώματος (όπως σε καταστάσεις διαταραχής της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας ή σε ορισμένες χρόνιες παθήσεις που συνοδεύονται από διαταραχές της φυσιολογικής εντερικής λειτουργίας).

Συχνά χρησιμοποιείται για αποκατάσταση από τους αθλητές, καθώς μεγάλες ποσότητες γλουταμίνης αποθηκεύονται στους μυς όπου διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην επιδιόρθωση και στην κατασκευή νέου μυικού ιστού. Η έντονη προπόνηση μπορεί να εξαντλήσει τις αποθήκες της γλουταμίνης γι αυτό και ένα συμπλήρωμα μπορεί να επιταχύνει την αποκατάστασή τους.

Διατροφικές πληροφορίες Aνά κάψουλα
L-Glutamine 500μg

Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Capsule shell (H. Methylcellulose), Cellulose, Magnesium Stearate, Silicon Dioxide.

Χρόνος αφομοίωσης

Λιγότερο από 30λεπτά Κατάλληλο για χορτοφάγους

Δοσολογία

1 με 6 κάψουλες ημερησίως, μαζί με χυμό ή νερό παρά με γάλα. Τα αμινοξέα έχουν καλύτερη απορρόφηση όταν λαμβάνονται μισή ώρα πριν το φαγητό ή τον ύπνο.

Φύλαξη

Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.

Αλλεργίες

Καμία

Προφυλάξεις

Αυτό το προϊόν δεν συνιστάται για παιδιά ή για εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες.

Σκόνη σε σκληρή κάψουλα

—- Αμινοξέα —-

Τα αμινοξέα αποτελούν τον βασικό δομικό λίθο για την σύνθεση των πρωτεϊνών στον οργανισμό. Το όνομα πρωτεΐνη προέρχεται από το ελληνικό “πρώτα”, το οποίο σημαίνει “πρωταρχικής σημασίας” και περιγράφηκε αρχικά από τον Γιάκομπ Μπερτσέλιους το 1838.

Οι λειτουργίες των πρωτεϊνών διακρίνονται σε

  • Ενζυμικές λειτουργίες (ένζυμα – καταλύτες).
  • Λειτουργίες κίνησης-συστολής (ακτίνη – μυοσίνη των μυών).
  • Λειτουργίες στήριξης (κολλαγόνο δέρματος- οστικές πρωτεΐνες).
  • Λειτουργίες μεταφοράς-αποθήκευσης (μεταφορά οξυγόνου- μακρομορίων).
  • Λειτουργίες ελέγχου της ανάπτυξης και της διαφοροποίησης (έκφραση γενετικών πληροφοριών).
  • Ρύθμιση σημαντικών οργανικών λειτουργιών (όραση – νευροδιαβίβαση).
  • Ανοσοπροστασία (αντισώματα).

Στον άνθρωπο, 8 από τα 20 αμινοξέα που χρησιμοποιούνται στη σύνθεση πρωτεϊνών δεν μπορούν να συντεθούν από τον οργανισμό και πρέπει να λαμβάνονται από την τροφή, για το λόγο αυτό καλούνται απαραίτητα ή βασικά αμινοξέα.Όλα τα αμινοξέα της LAMBERTS είναι στην L μορφή τους (ελεύθερη μορφή, όπως ανευρίσκονται στη φύση), κάτι που εξασφαλίζει πλήρη απορρόφηση και μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα.

Βάρος 0,136 kg
Κατασκευαστής