1. Home
  2. Προϊόν
  3. LAMBERTS Ginkgo Biloba Extract 6000mg – Ενίσχυση Μνήμης & Συγκέντρωσης – Βελτίωση Κυκλοφορίας του Αίματος…
Loading...

LAMBERTS Ginkgo Biloba Extract 6000mg – Ενίσχυση Μνήμης & Συγκέντρωσης – Βελτίωση Κυκλοφορίας του Αίματος – Ενδυνάμωση της Τριχοφυϊας & για Χορτοφάγους, Vegan, 180tabs

Δόση της Μιας Ταμπλέτας Ημερησίως – Δρα Κατά της Κατάθλιψης & της Γεροντικής Άνοιας –  Μπορεί να Έχει Θεραπευτική Δράση Κατά της Άνοιας ή της Νόσου του Αλτσχάιμερ, αν Χορηγηθεί σε Πρώιμο Στάδιο –  Εμποδίζει τη Δημιουργία Θρόμβων – Αποτελεσματικό Ενάντια στη Λεύκη – Δρα Θεραπευτικά στην Εκφύλιση της Ωχράς Κηλίδας.

24,42

Σε απόθεμα

Loading...

LAMBERTS Ginkgo Biloba Extract 6000mg

Εξαιρετικά υψηλής ισχύος – σε δόση της μιας ταμπλέτας ημερησίως

Το Ginkgo Biloba, (ορισμένες φορές αναφέρεται και ως Ginkgo) αποτελεί το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο βότανο από εκατομμύρια καταναλωτές στην Ευρώπη και την Βόρειο Αμερική.

Σχεδόν όλες οι κλινικές μελέτες στις οποίες χρησιμοποιήθηκε Ginkgo biloba έχουν διεξαχθεί με ένα τιτλοδοτημένο εκχύλισμα που ονομάζεται GBE, που περιέχει 24% γλυκοσίδες. Αυτό το τιτλοδοτημένο εκχύλισμα χρησιμοποιείται στο Ginkgo Biloba των 6000mg της Lamberts.

H Lamberts χρησιμοποιεί τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα για την παρασκευή των βοτάνων, αφού οι διαδικασίες εκχύλισης και αύξησης της συγκέντρωσης που χρησιμοποιούνται διασφαλίζουν ότι το τελικό προϊόν είναι υψηλότερης συγκέντρωσης δραστικών συστατικών και συνεπώς και πιο αποτελεσματικό. Αυτή η διαδικασία παρασκευής εξασφαλίζει την παρασκευή μορφών (κάψουλες ή ταμπλέτες) με συγκεκριμένη και ακριβώς καθοριζόμενη περιεκτικότητα φυτοχημικής ουσίας ανά ταμπλέτα ή κάψουλα. Αντιθέτως σε πολλά προϊόντα βοτάνων που κυκλοφορούν στην αγορά περιέχεται όλο το φυτό υπό μορφή σκόνης χωρίς να γίνεται παραγωγή βάσει της ποσότητας των δραστικών συστατικών.

Το Ginkgo Biloba 6000mg αποτελεί ένα από τα υψηλότερης ισχύος σκευάσματα ginkgo που κυκλοφορούν. Κάθε ταμπλέτα περιέχει 120mg τιτλοδοτημένου εκχυλίσματος του βοτάνου (αποδίδοντας 28.8mg Flavonglycosides & 7.2mg Ginkgolides A, B ,C και Bilobalide), ισοδύναμο με 6000mg αποξηραμένων φύλλων από το ginkgo. Με την συνεργασία ορισμένων από τους κορυφαίους ειδικούς σχετικά με το ginkgo παγκοσμίως αποφασίσαμε να παρασκευάσουμε το Ginkgo Biloba σε μορφή ταμπλετών ελεγχόμενης αποδέσμευσης.

Διατροφικές πληροφορίες Aνά ταμπλέτα
Ginkgo Biloba leaves 6000mg (Provided by 120mg of a 50:1 extract)
providing Flavonglycosides 28.8mg
Ginkgolides A, B and C and Bilobalide 7.2mg

Ταμπλετοποίηση με: DiCalcium Phosphate, Cellulose, Tablet Coating (H. Methylcellulose, Glycerin), Silicon Dioxide, Stearic Acid, Magnesium Stearate.

Κατάλληλο για

Xορτοφάγους.

Vegan.

Χρόνος αφομοίωσης

Απελευθερώνουν τα συστατικά τους σε περίοδο χρόνου 2 με 3 ώρες.

Αλλεργίες

Καμία

Προσοχή!!!

Προφυλάξεις

Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.

Άτομα που λαμβάνουν ασπιρίνη ή από του στόματος αντιπηκτικά πρέπει να συμβουλεύονται τον ιατρό τους, προ της λήψης προϊόντων που περιέχουν gingko.

Δοσολογία

1 ταμπλέτα ημερησίως μετά το φαγητό.

Φύλαξη

Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.


—- ΒΟΤΑΝΑ —-

Κάθε βότανο οφείλει την βιολογική του δράση σε μια ή περισσότερες ομάδες χημικών ουσιών. Οι ουσίες αυτές αναφέρονται συχνά στη διεθνή βιβλιογραφία με τον όρο “phytochemicals” και απαντώνται σε συγκεκριμένο τμήμα του φυτού (π.χ. το Gingko Biloba έχει πάνω από 40 ενεργά συστατικά, όμως μόνο 2 από αυτά έχουν διαπιστωμένη βιολογική δράση σαν “phytochemicals” τα τερπενοειδή και τα φλαβονοειδή). Επίσης ενώ τα “phytochemicals” με την συγκεκριμένη βιολογική δράση βρίσκονται σε συγκεκριμένο τμήμα του φυτού,(στο Gingko Biloba βρίσκονται στα φύλλα του φυτού) είναι δυνατόν σε άλλα μέρη του φυτού να περιέχονται ουσίες με αυξημένη τοξικότητα για τον οργανισμό (στο Gingko Biloba τοξικές ουσίες έχουν ανιχνευθεί στον κορμό του φυτού).

Λίγες εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής διαθέτουν το εύρος βοτάνων που προσφέρει η Lamberts

Στην Lamberts πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιούμε τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα βοτάνων. Αυτό συμβαίνει γιατί η χρήση “ολόκληρου του βοτάνου” μπορεί να ακούγεται εντυπωσιακή αλλά στην ουσία αποτελεί ένα αποξηραμένο φυτικό συστατικό με μεγάλη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και μικρή περιεκτικότητα σε δραστικά συστατικά. Για τον λόγο αυτό είναι δύσκολο να υποστεί πέψη και απορρόφηση.Αντιθέτως όλα τα βότανα της Lamberts παρασκευάζονται με την μέθοδο της τιτλοδότησης. Η μέθοδος αυτή εξασφαλίζει την παρασκευή φαρμακοτεχνικών μορφών (κάψουλες ή ταμπλέτες) με συγκεκριμένη και ακριβώς καθοριζόμενη περιεκτικότητα φυτοχημικής ουσίας ανά ταμπλέτα ή κάψουλα.

Η παρασκευή τιτλοδοτημένων εκχυλισμάτων παρέχει τα κάτωθι πλεονεκτήματα

Αποτελεσματικότητα

Με την τιτλοδότηση εξασφαλίζεται ότι το τελικό προϊόν παρέχει τα επίπεδα της φυτοχημικά δραστικής ουσίες για την επίτευξη μιας συγκεκριμένης βιολογικής δράσης. Πιο συγκεκριμένα στην Lamberts το επίπεδο της φυτοχημικά δραστικής ουσίας των βοτάνων είναι το ίδιο με αυτό που έχει χρησιμοποιηθεί σε δημοσιευμένες κλινικές μελέτες.

Ασφάλεια

Όπως προαναφέρθηκε οι φυτοχημικά δραστικές ουσίες ανευρίσκονται συνήθως σε συγκεκριμένο τμήμα του βοτάνου. Αντιστοίχως ουσίες δυνητικά τοξικές δύναται να ανευρίσκονται σε άλλα τμήματα του βοτάνου. Η τιτλοδότηση εξασφαλίζει την παροχή μόνο της ωφέλιμης και ασφαλούς ουσίας που εξασφαλίζει την επιδιωκόμενη βιολογική δράση σε ποσότητα που δεν προκαλεί τοξικότητα.

Βάρος 0,165 kg
Κατασκευαστής