1. Home
  2. Προϊόν
  3. NUK Classic Soft Latex Πιπίλα Μπορντώ Με Κρίκο, Μ2 Μέγεθος 2, (6-18 Μηνών), 1τεμ.
Loading...

NUK Classic Soft Latex Πιπίλα Μπορντώ Με Κρίκο, Μ2 Μέγεθος 2, (6-18 Μηνών), 1τεμ.

Με Ορθοδοντικό Σχήμα NUK, Aσπίδα Ανατομικού Σχήματος.

1,30

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός προϊόντος: 4008600121985 Κατηγορίες: , ,
Loading...

NUK Classic Soft Latex Πιπίλα Μπορντώ Με Κρίκο

Η μοντέρνα Classic:

  • Ορθοδοντικό σχήμα NUK
  • Ασπίδα ανατομικού σχήματος
  • Κλασσικά σχέδια φιλικά προς τα παιδιά

Δοκιμασμένες στην πράξη εκατομμύρια φορέςΟι πιπίλες Classic Soft της NUK διαθέτουν το ορθοδοντικό σχήμα NUK, ανατομική ασπίδα και παραστάσεις βγαλμένες από τον χαρούμενο κόσμο των παιδιών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ!

Το προϊόν διατίθεται σε διάφορα χρώματα. Τα σχέδια πάνω στο μπουκάλι είναι ενδεικτικά και υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν. Εάν έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε συγκεκριμένο χρώμα παρακαλούμε να το σημειώσετε στη φόρμα παραγγελίας σας κι εμείς θα προσπαθήσουμε ανάλογα πάντα και με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα!

Έμπνευση από τη φύση: Το πρωτότυπο σχήμα της θηλής NUK:

Το στόμα παίζει βασικό ρόλο στην γενικότερη υγιή ανάπτυξη του παιδιού σας. Η αναπνοή, η θρέψη, η αισθητηριακή αντίληψη – όλα αυτά απαιτούν τέλειο συντονισμό μεταξύ των σιαγόνων, της γλώσσας και των χειλιών. Ο θηλασμός είναι η καλύτερη δυνατή εκπαίδευση για αυτές τις λειτουργίες μετά τη γέννηση.

Θηλάζοντας, το μωρό μαθαίνει να συντονίζει τις κινήσεις του, δυναμώνει τους μυς του και προετοιμάζει το στόμα του για τα μετέπειτα καθήκοντά του – οδοντοφυΐα, μάσηση και, φυσικά, ομιλία.Η ορθοδοντική θηλή NUK αναπτύχθηκε με βάση αυτή τη γνώση. Ακόμη και αν σταματήσετε να θηλάζετε, η θηλή αυτή υποστηρίζει την ανάπτυξη του παιδιού σας με τον πλέον φυσικό τρόπο.Η ιατρική βάση πίσω από αυτό το προϊόν αναπτύχθηκε από δύο οδοντιάτρους, τον καθηγητή Balters και τον δρ Müller.

Παρατήρησαν κατ’ αρχάς ότι η θηλή της μητέρας αλλάζει σχήμα κατά τον θηλασμό και ότι μόνο έτσι επιτυγχάνεται ο βέλτιστος συντονισμός στο στόμα του μωρού. Αυτό το ιδιαίτερο, ασύμμετρο σχήμα αποτέλεσε το πρότυπο για όλες τις θηλές NUK μέχρι και σήμερα.

Η NUK έχει ερευνήσει το σωστό σχήμα της θηλής μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια επί πολλές δεκαετίες, το ανέπτυξε περαιτέρω και το προσάρμοσε ξανά και ξανά βάσει κάθε νέας ιατρικής ανακάλυψης. Καμία άλλη θηλή δεν μιμείται τόσο πιστά τη φυσική διαδικασία του θηλασμού, υποστηρίζοντας τη σωστή ανάπτυξη του στόματος, όπως οι αυθεντικές θηλές NUK.

Η φιλοσοφία της Nuk:

Για περισσότερα από 50 χρόνια, αφιερώνουμε κάθε ημέρα στην αναζήτηση νέων λύσεων που να κάνουν ευκολότερη τη ζωή των γονιών και να προάγουν την ανάπτυξη των παιδιών. Στις έρευνές μας εμπιστευόμαστε ειδικούς από διάφορους τομείς: μαίες, γιατρούς, διατροφολόγους και κυρίως εσάς – τις μαμάδες και τους μπαμπάδες.

Οι πλέον αξιόπιστες συμβουλές προέρχονται από την ίδια τη Μητέρα Φύση. Αυτό αποδεικνύουν και οι θηλές μας. Είναι ασύμμετρες και το σχήμα τους μιμείται το σχήμα της γυναικείας θηλής κατά τον θηλασμό. Οι θηλές της NUK προσαρμόζονται με φυσικό τρόπο στις σιαγόνες, εκπαιδεύουν τους μυς του στόματος και αποτρέπουν την κατάποση αέρα από το μωρό σας.

Όλη η σειρά των προϊόντων μας δείχνει ότι αυτή η προσέγγιση οδηγεί σταθερά σε λύσεις που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.  Τα προϊόντα NUK αλληλοσυμπληρώνονται και είναι πλήρως προσαρμοσμένα στα διάφορα αναπτυξιακά στάδια του παιδιού σας – από τη γέννησή τους ως το νηπιαγωγείο. Με την NUK, μπορείτε συνεπώς να είστε απολύτως βέβαιοι ότι κάνετε πάντα το σωστό.

Κατασκευαστής