1. Home
  2. Προϊόν
  3. NUK Κουταλάκι Τροφής Μαλακό Από Σιλικόνη Easy Learning Λαχανί – Εκπαίδευση Φαγητού 4+ Μηνών, 2τεμ
Loading...

NUK Κουταλάκι Τροφής Μαλακό Από Σιλικόνη Easy Learning Λαχανί – Εκπαίδευση Φαγητού 4+ Μηνών, 2τεμ

Μαλακό Κουτάλι Φαγητού με Κοίλο Τμήμα από Σιλικόνη Ειδικά Σχεδιασμένο για το Στόμα του Μωρού!

5,15

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Κωδικός προϊόντος: 4008600097518-λαχανι Κατηγορίες: , ,
Loading...

Περιγραφή

NUK Κουταλάκι Τροφής Μαλακό Από Σιλικόνη Easy Learning

Όλα ξεκινούν από το κουτάλι!

Εξαιρετικά μαλακό

Ειδικά σχεδιασμένο για το στόμα του μωρού

Με πολύ μακριά, αντιολισθητική λαβή

Για παιδιά από 4 μηνών και πάνω

Διευκολύνει τη μετάβαση στη φάση που το παιδί μαθαίνει να τρώει μόνο του

Όσο πιο δραστήριο γίνεται το παιδί σας, τόσο αυξάνονται και οι διατροφικές του ανάγκες. Οι πρώτες στερεές τροφές συνήθως δίνονται μεταξύ πέντε και επτά μηνών. Το μαλακό κουτάλι φαγητού EASY LEARNING της NUK διευκολύνει τη μετάβαση από τον μητρικό θηλασμό ή το μπιμπερό για εσάς και το παιδί σας.

Με εξαιρετικά μαλακό κοίλο τμήμα από σιλικόνη, που διευκολύνει τη μετάβαση στο τάισμα με το κουτάλι

Με σχήμα ειδικά μελετημένο για το στόμα του μωρού και στρογγυλεμένες άκρες

Με πολύ μακριά λαβή, για τροφές σε ψηλά βαζάκια

Εργονομικά σχεδιασμένη αντιολισθητική λαβή για ασφαλές κράτημα

Πλαστικό υψηλής ποιότητας, κατάλληλο για φούρνους μικροκυμάτων και πλυντήρια πιάτων

Όλα τα προϊόντα της σειράς EASY LEARNING της NUK έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμπληρώνουν το ένα το άλλο, συντελώντας το καθένα με τον τρόπο του στην ανάπτυξη του παιδιού σας

Χρήση

Πριν από την πρώτη και μετά από κάθε χρήση πρέπει να καθαρίζεται.Είναι εφικτή η αποστείρωση και με βρασμό.Τα μαχαιροπίρουνα της NUK φυλάσσονται όπως τα κοινά μαχαιροπίρουνα του εμπορίου.

Για την ασφάλεια και την υγεία του παιδιού σας

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Η χρήση του προιόντος επιτρέπεται μόνο πό την επίβλεψη ενηλίκων.Πρίν από κάθε χρήση να γίνεται έλεγχος του κουταλιού και σε περίπτωση παραμικρής φθοράς να γίνεται αντικατάστασή του.Ελέγχεται πάντα τη θερμοκρασία της τροφής πρίν το τάισμα του παιδιού σας.Ακατάλληλο για συσκευή μικροκυμάτων, ενδέχεται να προκληθούν παραμορφώσεις ή φθορές στο υλικό.

Σημείωση

Το προϊόν διατίθεται σε διάφορα χρώματα. Τα σχέδια είναι ενδεικτικά και υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν. Εάν έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε συγκεκριμένο χρώμα παρακαλούμε να το σημειώσετε στη φόρμα παραγγελίας σας κι εμείς θα προσπαθήσουμε ανάλογα πάντα και με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα!

Η φιλοσοφία της Nuk

Για περισσότερα από 50 χρόνια, αφιερώνουμε κάθε ημέρα στην αναζήτηση νέων λύσεων που να κάνουν ευκολότερη τη ζωή των γονιών και να προάγουν την ανάπτυξη των παιδιών. Στις έρευνές μας εμπιστευόμαστε ειδικούς από διάφορους τομείς: μαίες, γιατρούς, διατροφολόγους και κυρίως εσάς – τις μαμάδες και τους μπαμπάδες.

Οι πλέον αξιόπιστες συμβουλές προέρχονται από την ίδια τη Μητέρα Φύση. Αυτό αποδεικνύουν και οι θηλές μας. Είναι ασύμμετρες και το σχήμα τους μιμείται το σχήμα της γυναικείας θηλής κατά τον θηλασμό. Οι θηλές της NUK προσαρμόζονται με φυσικό τρόπο στις σιαγόνες, εκπαιδεύουν τους μυς του στόματος και αποτρέπουν την κατάποση αέρα από το μωρό σας.

Όλη η σειρά των προϊόντων μας δείχνει ότι αυτή η προσέγγιση οδηγεί σταθερά σε λύσεις που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.  Τα προϊόντα NUK αλληλοσυμπληρώνονται και είναι πλήρως προσαρμοσμένα στα διάφορα αναπτυξιακά στάδια του παιδιού σας – από τη γέννησή τους ως το νηπιαγωγείο. Με την NUK, μπορείτε συνεπώς να είστε απολύτως βέβαιοι ότι κάνετε πάντα το σωστό.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,080 kg
Κατασκευαστής