2310 847515      info@pharmalab.gr
mpoykali
  1. Home
  2. Προϊόν
  3. NUK Classic Θηλή Σιλικόνης Με Βαλβίδα Για Γάλα – Μεσαία Τρύπα Τροφής, M2 (6-18 Μηνών),…
Loading...

NUK Classic Θηλή Σιλικόνης Με Βαλβίδα Για Γάλα – Μεσαία Τρύπα Τροφής, M2 (6-18 Μηνών), 1τεμ

Ό,τι Πιο Κοντινό Στον Μητρικό Θηλασμό!

1,60

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Κωδικός προϊόντος: 4008600023531 Κατηγορίες: , ,
Loading...

Περιγραφή

NUK Classic Θηλή Σιλικόνης Με Βαλβίδα Για Γάλα

Δοκιμασμένη στην πράξη από γενιές και γενιές:

  • Χαρακτηριστικό ορθοδοντικό σχήμα NUK
  • Ταιριάζει σε όλα τα μπιμπερό Classic της NUK

Ορθοδοντικό αποτέλεσμα με φυσικό τρόπο:

Η θηλή της μητέρας αλλάζει σχήμα κατά το θηλασμό. Προσαρμόζεται στο στόμα του μωρού, επιτρέποντας τη βέλτιστη πρόσληψη τροφής και παρέχοντας την καλύτερη δυνατή εξάσκηση για τις σιαγόνες, τον ουρανίσκο, τη γλώσσα και τα χείλη.Πρώτα από όλα, λοιπόν, η NUK σχεδίασε ένα σχήμα θηλής που βασίζεται στο ορθοδοντικό σχήμα της μητρικής θηλής κατά τη διάρκεια του μητρικού θηλασμού.Το σύστημα διαφυγής αέρα της NUK κατά των κολικών αντισταθμίζει την πίεση στη θηλή, μειώνοντας τον κίνδυνο κολικών που παρουσιάζεται όταν το μωρό καταπίνει αέρα.

Έμπνευση από τη φύση: Το πρωτότυπο σχήμα της θηλής NUK:

Το στόμα παίζει βασικό ρόλο στην γενικότερη υγιή ανάπτυξη του παιδιού σας. Η αναπνοή, η θρέψη, η αισθητηριακή αντίληψη – όλα αυτά απαιτούν τέλειο συντονισμό μεταξύ των σιαγόνων, της γλώσσας και των χειλιών.

Ο θηλασμός είναι η καλύτερη δυνατή εκπαίδευση για αυτές τις λειτουργίες μετά τη γέννηση. Θηλάζοντας, το μωρό μαθαίνει να συντονίζει τις κινήσεις του, δυναμώνει τους μυς του και προετοιμάζει το στόμα του για τα μετέπειτα καθήκοντά του – οδοντοφυΐα, μάσηση και, φυσικά, ομιλία.

Η ορθοδοντική θηλή NUK αναπτύχθηκε με βάση αυτή τη γνώση. Ακόμη και αν σταματήσετε να θηλάζετε, η θηλή αυτή υποστηρίζει την ανάπτυξη του παιδιού σας με τον πλέον φυσικό τρόπο.Η ιατρική βάση πίσω από αυτό το προϊόν αναπτύχθηκε από δύο οδοντιάτρους, τον καθηγητή Balters και τον δρ Müller.

Παρατήρησαν κατ’ αρχάς ότι η θηλή της μητέρας αλλάζει σχήμα κατά τον θηλασμό και ότι μόνο έτσι επιτυγχάνεται ο βέλτιστος συντονισμός στο στόμα του μωρού. Αυτό το ιδιαίτερο, ασύμμετρο σχήμα αποτέλεσε το πρότυπο για όλες τις θηλές NUK μέχρι και σήμερα.

Η NUK έχει ερευνήσει το σωστό σχήμα της θηλής μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια επί πολλές δεκαετίες, το ανέπτυξε περαιτέρω και το προσάρμοσε ξανά και ξανά βάσει κάθε νέας ιατρικής ανακάλυψης. Καμία άλλη θηλή δεν μιμείται τόσο πιστά τη φυσική διαδικασία του θηλασμού, υποστηρίζοντας τη σωστή ανάπτυξη του στόματος, όπως οι αυθεντικές θηλές NUK.

Η φιλοσοφία της Nuk:

Για περισσότερα από 50 χρόνια, αφιερώνουμε κάθε ημέρα στην αναζήτηση νέων λύσεων που να κάνουν ευκολότερη τη ζωή των γονιών και να προάγουν την ανάπτυξη των παιδιών. Στις έρευνές μας εμπιστευόμαστε ειδικούς από διάφορους τομείς: μαίες, γιατρούς, διατροφολόγους και κυρίως εσάς – τις μαμάδες και τους μπαμπάδες.

Οι πλέον αξιόπιστες συμβουλές προέρχονται από την ίδια τη Μητέρα Φύση. Αυτό αποδεικνύουν και οι θηλές μας. Είναι ασύμμετρες και το σχήμα τους μιμείται το σχήμα της γυναικείας θηλής κατά τον θηλασμό. Οι θηλές της NUK προσαρμόζονται με φυσικό τρόπο στις σιαγόνες, εκπαιδεύουν τους μυς του στόματος και αποτρέπουν την κατάποση αέρα από το μωρό σας.

Όλη η σειρά των προϊόντων μας δείχνει ότι αυτή η προσέγγιση οδηγεί σταθερά σε λύσεις που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις. Τα προϊόντα NUK αλληλοσυμπληρώνονται και είναι πλήρως προσαρμοσμένα στα διάφορα αναπτυξιακά στάδια του παιδιού σας – από τη γέννησή τους ως το νηπιαγωγείο. Με την NUK, μπορείτε συνεπώς να είστε απολύτως βέβαιοι ότι κάνετε πάντα το σωστό

Επιπλέον πληροφορίες

Κατασκευαστής