q MUSTELA BEBE Vitamin Barrier Cream 123, 100ml + ΔΩΡΟ 50ml BONUS PACK – Καθημερινή Κρέμα για την Αλλαγή της Πάνας από τη Στιγμή της Γέννησης - PharmaLab
 1. Home
 2. Προϊόν
 3. MUSTELA BEBE Vitamin Barrier Cream 123, 100ml + ΔΩΡΟ 50ml BONUS PACK – Καθημερινή Κρέμα…
Loading...

MUSTELA BEBE Vitamin Barrier Cream 123, 100ml + ΔΩΡΟ 50ml BONUS PACK – Καθημερινή Κρέμα για την Αλλαγή της Πάνας από τη Στιγμή της Γέννησης

Καθημερινή Kρέμα Πρόληψης & Φροντίδας για την Αλλαγή της Πάνας, Προστατεύει, Καταπραΰνει & Απομονώνει το Δέρμα από τις Ακαθαρσίες & την Τριβή από τις Πάνες-Εξαλείφει τους Ερεθισμούς του Βρέφους-Συστατικά Φυσικής Προέλευσης.

11,10

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Loading...

Περιγραφή

MUSTELA Bebe Vitamin Barrier Cream 123 BONUS PACK

Υψηλή Αποτελεσματικότητα

Η Νέας Γενιάς Κρέμα Vitamin Barrier Cream 123  Έχει Ειδικά Σχεδιασμένη Φόρμουλα για την Αντιμετώπιση των Παραγόντων που Προκαλούν τους Ερεθισμούς & τις Κοκκινίλες στην Πηγή τους, Χάρη στο Μοναδικό Συνδυασμό από Πατενταρισμένα Ενεργά Συστατικά Φυσικής Προέλευσης, Ενώ

Παρέχει Τριπλή Δράση:

 1. Προλαμβάνει σε Κάθε Αλλαγή της Πάνας
 2. Καταπραΰνει από την 1η Εφαρμογή
 3. Επανορθώνει με Παρατεταμένη Χρήση

Ενεργά Συστατικά Φυσικής Προέλευσης:

 • Avocado Perseose
 • Alcacea Oxeoline
 • Sunflower Oil Distillate
 • Zinc Oxide
 • 0% Συντηρητικά – 0% ΄Αρωμα

98% Συστατικά Φυσικής Προέλευσης

Υψηλής Ανεκτικότητας, Υποαλλεργική Φόρμουλα. Δερματολογικά Ελεγμένη Κάτω από Παιδιατρική Επίβλεψη για Απόλυτη Ασφάλεια.

* Συμπεριλαμβανομένου των Νεογνών που Βγήκαν από τη Νεογνική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Υψηλή Ανεκτικότητα από τη Γέννηση:

Η Νέα 123 Vitamin Barrier Cream Έχει Δοκιμαστεί σε Ακραίες Καταστάσεις, Ώστε να Μπορείτε να τη Χρησιμοποιείτε Καθημερινά με Ασφάλεια. Η Φόρμουλα της με 98% Συστατικά Φυσικής Προέλευσης δεν Περιέχει Αρώματα & Συντηρητικά, Ενώ Εγγυάται Υψηλή Ανεκτικότητα από τη Στιγμή της Γέννησης.

Για να Διασφαλίσετε Ότι η Αλλαγή της Πάνας Παραμένει μία Ευχάριστη Στιγμή, η Νέα Vitamin Barrier Cream 123 της Mustela Εφαρμόζεται & Ξεβγάζεται πολύ Εύκολα.

* Συμπεριλαμβανομένων των Νεογνών που Βγήκαν από τη Νεογνική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Αποδεδειγμένη Αποτελεσματικότητα:

 • 100% των Ερωτηθέντων Παιδιάτρων & Δερματολόγων Επιβεβαιώνουν Ότι το Προϊόν Δρα Προληπτικά.
 • Μείωση στους Ερεθισμούς & στις Κοκκινίλες σε Περισσότερο από το 80% των Περιπτώσεων, Από την 1η Ημέρα Χρήσης.
 • 80% Μικρότερος Κίνδυνος Υποτροπών.

Φόρμουλα Διάσημη Ανάμεσα στις Μητέρες:

 • Εύκολη στην Εφαρμογή: 98%
 • Η Κρέμα Μένει στην Περιοχή Μεταξύ των Αλλαγών Πάνας: 95%
 • Ξεβγάζεται Τελείως: 92%
 • Ευχάριστη Μυρωδιά: 87%

Κλινική Μελέτη Κάτω από Δερματολογική & Παιδιατρική Επίβλεψη σε 120 Μωρά για Πάνω από 4 Εβδομάδες.

Ξεκινώντας από τη Στιγμή της Γέννησης, Απλώστε Ένα Παχύ Στρώμα Κρέμας Πάνω στην Καθαρή & Στεγνή Μηρογεννητική Περιοχή του Μωρού Κάθε Φορά που το Αλλάζετε.

Συμβουλευτείτε τον Γιατρό σας σε Περιπτώσεις που Στάζει ή Υπάρχουν Επίμονες Αλλοιώσεις.

Ευχάριστο στη Χρήση.

Με Εύκολη Εφαρμογή & Ξέβγαλμα, η Vitamin Barrier Cream 123 Μπορεί να Απλωθεί Γρήγορα στη Μηρογεννητική Περιοχή του Μωρού.

Διαθέσιμο σε Σωληνάριο των 50ml το Οποίο Μπαίνει Εύκολα στην Τσάντα για Χρήση Όταν Είστε σε Εξωτερικό Χώρο ή σε Σωληνάρια των 100ml για Χρήση στο Σπίτι.

Συμβουλές από τη Mustela – Αλλαγή Πάνας:

Το Μωρό σας Χρειάζεται Αλλαγή Πάνας 7 ή 8 φορές την Ημέρα. Το Ιδιαίτερα Ευαίσθητο Δέρμα των Γλουτών Μπορεί να Ερεθιστεί Εύκολα Εξαιτίας της Υγρασίας & της Επαφής με τα Ούρα & τα Κόπρανα Καθώς & την Τριβή με τις Πάνες. Επομένως, το Δέρμα Χρειάζεται Ιδιαίτερη Φροντίδα Κάθε Φορά που Αλλάζετε Πάνα. Διαβάστε τις Συμβουλές μας για να Προφυλάξετε το Ευαίσθητο Δέρμα της Μηρογεννητικής Περιοχής του Παιδιού σας!

 • Πριν από την Αλλαγή της Πάνας, Ετοιμάστε Όλα Όσα θα Χρειαστείτε Πάνω στην Αλλαξιέρα: Πάνες, Κομμάτια Βαμβάκι, Καθαριστικό Προϊόν, Κρέμα για την Αλλαγή της Πάνας κ.λπ.
 • Να Αλλάζετε το Παιδί σας Μόλις Βραχεί ή Μετά από Κάθε Κένωση, Κατά Προτίμηση Λίγο Μετά τα Γεύματα. Τα Νεογέννητα Πρέπει να Αλλάζονται πιο Συχνά Επειδή Ουρούν & Έχουν Κενώσεις πιο Συχνά σε Σύγκριση με τα Μεγαλύτερα Παιδιά.
 • Επιλέξτε Πάνες που Ταιριάζουν στο Μέγεθος του Παιδιού σας: Μια Πολύ Μικρή Πάνα θα Προκαλέσει Ερεθιστική Τριβή & δεν Θα Προστατεύει Σωστά από τις Διαρροές.
 • Τη Στιγμή της Αλλαγής, Τοποθετήστε το Μωρό σε μια Καθαρή Πετσέτα. Ανοίξτε την Πάνα, Σκουπίστε τα Οπίσθια με το Μπροστινό Μέρος της Πάνας, Διπλώστε την και Απορρίψτε την.
 • Καθαρίστε τους Γλουτούς του Μωρού σας με Καθαριστικό Υγρό που δεν Χρειάζεται Ξέπλυμα, Ένα Γαλάκτωμα Περιποίησης ή με Χοντρά Μωρομάντηλα για Αλλαγή Πάνας. Αν Προτιμάτε, Μπορείτε να Χρησιμοποιήσετε Τζελ Καθαρισμού ή Σαπούνι Εμπλουτισμένο με Λιπίδια που θα Ξεπλύνετε με Νερό.
 • Η Υγιεινή της Μηρογεννητικής Περιοχής Πρέπει να Γίνεται από Πάνω Προς τα Κάτω Από το πιο Καθαρό Σημείο στο πιο Λερωμένο, Προκειμένου να μην Απλωθούν οι Ακαθαρσίες Προς το Μπροστινό Μέρος.
 • Στεγνώστε Καλά τις Πτυχές για να Απομακρυνθεί Όλη η Υγρασία ή αν Είναι Δυνατόν, Αφήστε το Δέρμα να Στεγνώσει Φυσικά.
 • Ανοίξτε την Καθαρή Πάνα & Τοποθετήστε το Μωρό σας στο Κέντρο Έτσι Ώστε τα Αυτοκόλλητα να Βρίσκονται στο Επίπεδο του Αφαλού του.
 • Μην Περιμένετε να Κοκκινίσουν οι Γλουτοί του Μωρού σας για να τους Περιποιηθείτε: Να Απλώνετε Προληπτικά Προστατευτική Κρέμα σε Κάθε Αλλαγή ή Ταλκ με Βάση το Οξείδιο του Ψευδαργύρου.
 • Σε Περίπτωση Ερυθήματος Μηρογεννητικής Περιοχής, Αφήστε τους Γλουτούς του Μωρού να Αεριστούν Όσο το Δυνατόν Περισσότερη Ώρα και Χρησιμοποιήστε Ένα Προϊόν Ειδικής Φροντίδας.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,290 kg
Κατασκευαστής