1. Home
  2. Προϊόν
  3. LAMBERTS Iodine 150μg – Υγεία Μαλλιών & Δέρματος – Διατήρηση Βάρους & για Χορτοφάγους, 180tabs
Loading...

LAMBERTS Iodine 150μg – Υγεία Μαλλιών & Δέρματος – Διατήρηση Βάρους & για Χορτοφάγους, 180tabs

Ρύθμιση του Mεταβολικού Ρυθμού – Για Άτομα με Φτωχό Διαιτολόγιο – Εφήβους & Γενικά Νέους Ανθρώπους με Ανεπαρκή Διατροφή, Ιδιαίτερα Κατά την Περίοδο Ανάπτυξης του Σώματος.

8,90

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 5055148411640 Κατηγορίες: , ,
Loading...

Περιγραφή

LAMBERTS Iodine 150μg

Kelp Extract

Είναι γνωστό ότι το Kelp αποτελεί μια πλούσια πηγή ιωδίου. Το προϊόν αυτό παρέχει ένα ικανοποιητικό επίπεδο αυτού του ιχνοστοιχείου. Παρ’ όλο που το σώμα χρειάζεται μόνο μια μικρή ποσότητα, το ιώδιο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία και την ευεξία.Το Ιώδιο χρησιμοποιείται από τον θυρεοειδή αδένα για να παραγάγει τις ορμόνες θυροξίνη και τρι-ιωδοθυρονίνη. Αυτές συμμετέχουν στη ρύθμιση του μεταβολικού ρυθμού, δηλαδή της ταχύτητας με την οποία το σώμα μας καίει το λίπος και τους υδατάνθρακες για την  παραγωγή ενέργειας. Το ιώδιο είναι απαραίτητο επίσης για τη φυσιολογική ανάπτυξη και την υγεία του δέρματος.

Αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από  

  • Άτομα με φτωχό διαιτολόγιο σε ψάρια, δημητριακά, φρούτα, λαχανικά.
  • Εφήβους και γενικά νέους ανθρώπους με ανεπαρκή διατροφή, ιδιαίτερα κατά την περίοδο ανάπτυξης του σώματος
  • Άτομα που θέλουν να διατηρήσουν σταθερό βάρος, λαμβάνοντας ένα επαρκές συμπλήρωμα ιωδίου.
  • Άτομα που θέλουν να διατηρήσουν την υγεία των μαλλιών και του δέρματος τους.

Kelp Extract

Το Iodine 150μg της Lamberts αποτελεί συμπλήρωμα διατροφής που παρέχει εγγυημένα 150μg στοιχειακού Ιωδίου.

Παρά το γεγονός ότι στον οργανισμό μας βρίσκεται μόνο μια μικρή ποσότητα Ιωδίου, το μέταλλο αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό καθώς συμβάλλει*

• στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία
• στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας
• στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος
• στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης του δέρματος
• στη φυσιολογική παραγωγή θυρεοειδικών ορμονών και στη φυσιολογική θυρεοειδική λειτουργία.

Όπως όλα τα σκευάσματα της Lamberts, παρασκευάζεται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της Φαρμακευτικής GMP (Pharmaceutical GMP).

Διατροφικές πληροφορίες Aνά ταμπλέτα
lodine (from kelp extract) 150μg

Χρόνος αφομοίωσης

Λιγότερο από 1ώρα.

Κατάλληλο για

Xορτοφάγους.

Δοσολογία

1 με 3 ταμπλέτες ημερησίως.Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.

Αλλεργίες

Καμία.

Προφυλάξεις

Γυναίκες κατά την διάρκεια της κύησης θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους πριν τη χρήση του προϊόντος.Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Φύλαξη

Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.


—- ΜΕΤΑΛΛΑ —-

Όταν κάνουμε λόγο για τα μέταλλα, εννοούμε μια μεγάλη ομάδα θρεπτικών συστατικών, που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε πληθώρα φυσιολογικών δομικών και οργανικών λειτουργιών (μεταφορά οξυγόνου στα κύτταρα , διατήρηση της καλής λειτουργίας του νευρικού συστήματος, ανάπτυξη, διατήρηση, και αποκατάσταση των κυττάρων και των ιστών).

Τα μέταλλα αναλόγως της ποσότητας που απαιτείται για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού διακρίνονται σε δύο επιμέρους κατηγορίες

– Τα μακρομέταλλα.

– Τα μικρομέταλλα (συνήθως αναφέρονται ως ιχνοστοιχεία).

Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά σκευάσματα μετάλλων και ιχνοστοιχείων, τόσο από φαρμακευτικές εταιρείες, όσο και από εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής. Το σημαντικότερο πρόβλημα της αποτελεσματικότητας των σκευασμάτων αυτών, αφορά στην απορρόφηση και στην βιοδιαθεσιμότητα τους, καθώς η απορρόφηση των μετάλλων αποτελεί μια πολύπλοκη διαδικασία και βρίσκεται άμεσα συνδεδεμένη, τόσο με την φυσιολογικά πέψη, όσο και με την παρουσία ή όχι άλλων συστατικών (φαρμακευτικών ή μη) στον εντερικό σωλήνα.

Η LAMBERTS διαθέτει μια ευρεία γκάμα μετάλλων και ιχνοστοιχείων με την μέγιστη δυνατή βιοδιαθεσιμότητα και αποτελεσματικότητα, κάτι που οφείλεται στην μοναδική τους χημική σύσταση (π.χ. το μαγνήσιο της LAMBERTS είναι σε μορφή Citrate – κιτρικό μαγνήσιο, αφού τα κιτρικά άλατα όπως και το ασκορβικό οξύ αποτελούν ενισχυτή της απορρόφησης του μαγνησίου).

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,140 kg
Κατασκευαστής