1. Home
  2. Προϊόν
  3. LAMBERTS Maxi-Hair Υγιή Μαλλιά & Νύχια & για Χορτοφάγους, 60tabs
Loading...

LAMBERTS Maxi-Hair Υγιή Μαλλιά & Νύχια & για Χορτοφάγους, 60tabs

Πολυβιταμινούχο Σκεύασμα με Μέταλλα με Ισχυρή Αντιοξειδωτική Δράση της Μιας Ταμπλέτας Ημερησίως για την Ενίσχυση του Θυλάκου της Τρίχας.

20,10

Σε απόθεμα

Loading...

Περιγραφή

LAMBERTS Maxi-Hair

Συστατικά για Υγιή Μαλλιά

Οι βιταμίνες και τα μέταλλα αποτελούν θεμελιώδη μικροθρεπτικά συστατικά για την υγεία και την ζωτικότητα του οργανισμού, και συνεπώς για την υγεία και την εμφάνιση του δέρματος και της τρίχας. Για τον φυσιολογικό κύκλο και την ανάπτυξη της τρίχας, καθώς και για την διατήρηση της δομής των θυλακίων απαιτούνται μια πληθώρα θρεπτικών συστατικών, που περιλαμβάνει βιταμίνες και μέταλλα. Η Lamberts συμπεριέλαβε όλα τα γνωστά μικροθρεπτικά συστατικά σε ένα πολυβιταμινούχο σκεύασμα της μιας ταμπλέτας ημερησίως, ενώ ενίσχυσε το τελικό αποτέλεσμα με την προσθήκη βιταμινών και μετάλλων με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, προφυλάσσοντας την τρίχα απέναντι σε εξωγενείς παράγοντες που προκαλούν οξείδωση και καταστροφή των κυττάρων του θυλακίου.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται διπλό όφελος

  • προφυλάσσεται η ακεραιότητα της τρίχας,
  • εξασφαλίζεται η παροχή των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών που διασφαλίζουν την υγιή ανάπτυξη της τρίχας.

Το Maxi-Hair αποτελεί την πρώτη σε πωλήσεις πολυβιταμινούχο φόρμουλα, για την ενίσχυση του θυλάκου της τρίχας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για γυναίκες με χρόνια τελογενή τριχορροή καταλληλότερο σκεύασμα είναι το Florisene®.

Διατροφικές πληροφορίες Aνά ταμπλέτα
Vitamin D3 10µg
Vitamin K 70µg
Thiamin (Vitamin B1) 10mg
Niacin (Vitamin B3) 20mg
Folic Acid 400µg
Biotin 150µg
Calcium 75mg
Iron 17mg
Copper 1mg
Selenium 100µg
Iodine 150µg
Inositol 5mg
Vitamin E 20mg
Vitamin C 70mg
Riboflavin (Vitamin B2) 10mg
Pyridoxine (Vitamin B6) 10mg
Vitamin B12 6µg
Pantothenic Acid (Vitamin B5) 5mg
Magnesium 150mg
Zinc 15mg
Manganese 0.5mg
Chromium 80µg
Choline Bitartrate 5mg

Ταμπλετοποίηση  με: DiCalcium Phosphate, Cellulose, Tablet Coating (Colours: Titanium Dioxide & Iron Oxides, H. Methylcellulose), Stearic Acid, Silicon Dioxide, Crosslinked Cellulose Gum, Magnesium Stearate

Χρόνος αφομοίωσης

Λιγότερο από 1ώρα.

Κατάλληλο για

Χορτοφάγους.

Δοσολογία

1 ταμπλέτα ημερησίως.Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.

Αλλεργίες

Καμία.

Προφυλάξεις

Μπορεί να προκληθεί κίτρινος χρωματισμός των ούρων. Αυτό είναι αβλαβές και υποδεικνύει ότι το σώμα αποβάλλει την περίσσια ποσότητα της βιταμίνης Β2 (riboflavin). Το προϊόν αυτό περιέχει σίδηρο, του οποίου αν γίνει κατάχρηση, μπορεί να είναι βλαβερό για τα μικρά παιδιά. Φυλάξτε τα σε σημείο ασφαλές από τα παιδιά.Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Φύλαξη

Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά

—- ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ —- 

Αν και οι διατροφικές απαιτήσεις των ανθρώπων είναι διαφορετικές, είναι κοινώς αποδεκτό ότι ορισμένες ομάδες ατόμων μοιράζονται κοινές διατροφικές ανάγκες. Η LAMBERTS είναι η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως με 20 διαφορετικά πολυβιταμινούχα σκευάσματα που κατατάσσονται αναλόγως την ηλικία, το φύλο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καταναλωτή (καπνιστής, αθλητής, έγκυος, υποκείμενα νοσήματα που προκαλούν αυξημένες διατροφικές ανάγκες κ.τ.λ.). Ταυτόχρονα είναι η μοναδική εταιρεία που εξελίσσει συνεχώς την ποιότητα των πολυβιταμινούχων σκευασμάτων και στηριζόμενη σε σύγχρονες μελέτες, παρασκευάζει σχεδόν κάθε χρόνο ένα καινούργιο προϊόν που να ανταποκρίνεται στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα. Το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι οι περισσότερες εταιρείες (φαρμακευτικές ή εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής) διατηρούν στην αγορά σκευάσματα που έχουν παρασκευαστεί εδώ και πολλά χρόνια, στηριζόμενες αποκλειστικά σε λόγους marketing και κέρδους καθώς ένα προϊόν που κυκλοφορεί για πολλά χρόνια είναι πιο αναγνωρίσιμο τόσο από τον καταναλωτή, όσο και από τον επαγγελματία υγείας: φαρμακοποιό, διαιτολόγο ή ιατρό.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,170 kg
Κατασκευαστής