1. Home
  2. Προϊόν
  3. LAMBERTS Multi-Guard – Υψηλής Ισχύος Πολυβιταμίνες, Ιχνοστοιχεία, Μακρομέταλλα, Αντιοξειδωτικά Φυτικής Προέλευσης – Για Ενήλικες &…
Loading...

LAMBERTS Multi-Guard – Υψηλής Ισχύος Πολυβιταμίνες, Ιχνοστοιχεία, Μακρομέταλλα, Αντιοξειδωτικά Φυτικής Προέλευσης – Για Ενήλικες & Χορτοφάγους/Vegan με Έντονη Δραστηριότητα, 90tabs

Με Eκχυλίσμα Πράσινου Τσαγιού, Δενδρολίβανου & Ρίγανης, Παρέχοντας 625 ORAC Αντιοξειδωτικές Μονάδες Ανά Ταμπλέτα Ημερησίως – Η Πιο Ολοκληρωμένη Φόρμουλα Βιταμινών & Μετάλλων.

Ηλικία 24-50 Ετών

26,19

Σε απόθεμα

Loading...

Περιγραφή

LAMBERTS Multi-Guard®

Φόρμουλα Υψηλής Περιεκτικότητας Σε Μικροθρεπτικά Συστατικά – Κατάλληλη για Όλους τους Ενήλικες

Εάν αναζητάτε ένα πολυβιταμινούχο σκεύασμα υψηλής ισχύος, σας συνιστούμε το Multi Guard® ως ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως πολυβιταμινούχα σκευάσματα όσον αφορά τόσο στην περιεκτικότητα των μικροθρεπτικών συστατικών όσο και στο εύρος αυτών. Αποτελεί ίσως την πιο ολοκληρωμένη φόρμουλα βιταμινών και μετάλλων της μιας ταμπλέτας ημερησίως που κυκλοφορεί στην αγορά και είναι κατάλληλη για όλους τους ενήλικες.

Όλες οι βιταμίνες σε αυτό το προϊόν περιέχονται σε επαρκή επίπεδα, καθιστώντας το ένα χρήσιμο προϊόν σε περιπτώσεις όπου απαιτείται μία μέτρια/υψηλή πρόσληψη βιταμινών συμπλέγματος Β και των αντιοξειδωτικών β-καροτίνη και βιταμινών C και Ε. Η περιεκτικότητα των ιχνοστοιχείων και των μακρομετάλλων όμως είναι αυτή που καθιστά το Multi-Guard® ιδιαιτέρως δημοφιλές μεταξύ των Επαγγελματιών της Υγείας.

Κανένα προϊόν πολυβιταμινών και μετάλλων της αγοράς δεν διαθέτει τόσο ευρύ φάσμα ιχνοστοιχείων σε τόσο υψηλά επίπεδα, παρόλο που έρευνες καταδεικνύουν αυτά τα ζωτικά θρεπτικά συστατικά τόσο σημαντικά, και απαραίτητα για την υγεία όσο και οι βιταμίνες. Στην πλειονότητα των πολυβιταμινούχων σκευασμάτων της αγοράς περιέχονται ιχνοστοιχεία σε συμβολικά επίπεδα μαζί με μη-απαραίτητα ιχνοστοιχεία όπως ο κασσίτερος και το νικέλιο τα οποία δεν έχει αποδειχθεί ότι έχουν κάποια κλινική αξία.

Εκτός του μεγάλου εύρους βιταμινών, ιχνοστοιχείων και μακρομετάλλων το Multi-Guard® περιέχει και ένα μοναδικό μείγμα αντιοξειδωτικών φυτικής προέλευσης από εκχυλίσμα πράσινου τσαγιού, δενδρολίβανου και ρίγανης, παρέχοντας 625 ORAC αντιοξειδωτικές μονάδες ανά ταμπλέτα.

Διατροφικές πληροφορίες Aνά ταμπλέτα
Vitamin A 800µg
Vitamin E 48mg
Vitamin C 160mg
Riboflavin 25mg
Vitamin B6 10mg
Vitamin B12 25µg
Pantothenic Acid 24mg
Magnesium 50mg
Zinc 15mg
Manganese 0.5mg
Chromium 200µg
Iodine 150µg
Choline Bitartrate 25mg
Rutin 25mg
Vitamin D3 10µg
Vitamin K 75µg
Thiamin 25mg
Niacin 32mg
Folic Acid 400µg
Biotin 150µg
Calcium 100mg
Iron 14mg
Copper 1mg
Selenium 200µg
Molybdenum 200µg
ORAC Blend 50mg
Inositol 25mg
PABA 10mg

Ταμπλετοποίηση με: DiCalcium Phosphate, Cellulose, Tablet Coating (H. Methylcellulose, Cellulose, Colours: Titanium Dioxide & Iron Oxide), Crosslinked Cellulose Gum, Silicon Dioxide, Stearic Acid, Magnesium Stearate, Acacia.

Χρόνος αφομοίωσης

Λιγότερο από 1ώρα.

Κατάλληλο για

Χορτοφάγους.

Αλλεργίες

Καμία.

Προφυλάξεις

Μπορεί να προκληθεί κίτρινος χρωματισμός των ούρων. Αυτό είναι αβλαβές και υποδεικνύει ότι το σώμα αποβάλλει την περίσσια ποσότητα της βιταμίνης Β2 (riboflavin). Το προϊόν αυτό περιέχει σίδηρο, του οποίου αν γίνει κατάχρηση μπορεί να είναι βλαβερό για τα μικρά παιδιά. Φυλάξτε τα σε σημείο ασφαλές από τα παιδιά.

Δοσολογία

1 ταμπλέτα ημερησίως.

Φύλαξη

Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.

—- ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ —-

Αν και οι διατροφικές απαιτήσεις των ανθρώπων είναι διαφορετικές, είναι κοινώς αποδεκτό ότι ορισμένες ομάδες ατόμων μοιράζονται κοινές διατροφικές ανάγκες. Η LAMBERTS είναι η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως με 20 διαφορετικά πολυβιταμινούχα σκευάσματα που κατατάσσονται αναλόγως την ηλικία, το φύλο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καταναλωτή (καπνιστής, αθλητής, έγκυος, υποκείμενα νοσήματα που προκαλούν αυξημένες διατροφικές ανάγκες κ.τ.λ.). Ταυτόχρονα είναι η μοναδική εταιρεία που εξελίσσει συνεχώς την ποιότητα των πολυβιταμινούχων σκευασμάτων και στηριζόμενη σε σύγχρονες μελέτες, παρασκευάζει σχεδόν κάθε χρόνο ένα καινούργιο προϊόν που να ανταποκρίνεται στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα. Το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι οι περισσότερες εταιρείες (φαρμακευτικές ή εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής) διατηρούν στην αγορά σκευάσματα που έχουν παρασκευαστεί εδώ και πολλά χρόνια, στηριζόμενες αποκλειστικά σε λόγους marketing και κέρδους καθώς ένα προϊόν που κυκλοφορεί για πολλά χρόνια είναι πιο αναγνωρίσιμο τόσο από τον καταναλωτή, όσο και από τον επαγγελματία υγείας: φαρμακοποιό, διαιτολόγο ή ιατρό.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,244 kg
Κατασκευαστής