q DOCTOR’S FORMULAS Lactofer Iron Formula – Σίδηρος για την Υγεία του Αίματος & του Σώματος, 30κάψουλες - PharmaLab
 1. Home
 2. Προϊόν
 3. DOCTOR’S FORMULAS Lactofer Iron Formula – Σίδηρος για την Υγεία του Αίματος & του Σώματος,…
Loading...

DOCTOR’S FORMULAS Lactofer Iron Formula – Σίδηρος για την Υγεία του Αίματος & του Σώματος, 30κάψουλες

Συμβάλλει στο Φυσιολογικό Σχηματισμό των Ερυθρών Αιμοσφαιρίων, της Αιμοσφαιρίνης & στη Φυσιολογική Αιμοποίηση.

14,60

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Loading...

Περιγραφή

DOCTOR’S FORMULAS Lactofer Iron Formula

Το LACTOFER Iron Formula:

Είναι Ένα Συμπλήρωμα Διατροφής που Περιέχει Σίδηρο, Λακτοφερίνη, Χαλκό & Βιταμίνες C, B9 (φολικό οξύ) και B12. Συμβάλλει στο Φυσιολογικό Σχηματισμό των Ερυθρών Αιμοσφαιρίων της Αιμοσφαιρίνης & στη Φυσιολογική Αιμοποίηση. Επίσης, Συμβάλλει στη Φυσιολογική Μεταφορά του Σιδήρου Μέσα στον Οργανισμό Καθώς & στη Μεταφορά του Οξυγόνου & στη Μείωση της Κούρασης και της Κόπωσης.

 • Η Απορρόφηση του Σιδήρου Διευκολύνεται από την Παρουσία της Λακτοφερίνης,
 • Ενώ η Βιταμίνη C Αυξάνει την Απορρόφηση του Σιδήρου

Ο Σίδηρος που Υπάρχει στην LACTOFER Iron Formula,  Χάρη στην Τεχνολογία Micro2 [microencapsulated & Micronized Mineral Salts] του Dr. Paul Lohmann®, Εξασφαλίζει Μικρότερο Μέγεθος Σωματιδίων (d90: περίπου 300 μΜ), Βελτιωμένη Λειτουργικότητα & Βιοδιαθεσιμότητα.

Μέσω μιας Μοναδικά Αναπτυγμένης Διαδικασίας Επίστρωσης, τα Μεταλλικά Άλατα Καλύπτονται με Ένα Στρώμα Φυτικού Λίπους. Χάρη σε Αυτή την Τεχνολογία Ενσωμάτωσης, τα Μεταλλικά Άλατα Διατηρούν τα Φυσικά τους Χαρακτηριστικά & Προσφέρουν Σημαντικά Πλεονεκτήματα, Καθιστώντας Βιοδιαθέσιμο τον Θειικό Σίδηρο, που Είναι Πολύ Δραστικός.

Έτσι Εξαλείφονται οι Δυσάρεστες Ενοχλήσεις του Σιδήρου Όπως για Παράδειγμα η Ισχυρή Μεταλλική Γεύση, Ενώ Υπάρχει Βελτιωμένη Ροή, Έλεγχος της Δοσολογίας & Ανοχή στο Στομάχι Λόγω της Ελεγχόμενης Απελευθέρωσης του Μετάλλου Εντός του Πεπτικού Συστήματος.

Η Δέσμευση των Ελευθέρων Ιόντων Σιδήρου Είναι Αποφασιστικής Σημασίας για την Προστασία των Κυτταρικών Συστατικών από Ανεξέλεγκτες Οξειδώσεις

Η Λακτοφερίνη (LF) Είναι μια Πολυλειτουργική Πρωτεΐνη της Οικογένειας των Τρανσφερινών:

 • Συστατικό του Ανοσοποιητικού Συστήματος.
 • Εμπλέκεται στη Μεταφορά του Σιδήρου.
 • Ρυθμίζει την Απορρόφηση του Σιδήρου.
 • Ελέγχει τα Επίπεδα του Ελεύθερου Σιδήρου.

Στα Υγιή Άτομα, Σχεδόν Όλος ο Σίδηρος που Απελευθερώνεται στο Πλάσμα Συνδέεται με την Τρανσφερρίνη, Περιορίζοντας την Παραγωγή Καταλυόμενων από τον Σίδηρο Ελεύθερων Ριζών & Διευκολύνοντας τη Μεταφορά στα Κύτταρα-Στόχους.
Ο Σίδηρος Μπορεί να Αποθηκευθεί Ενδοκυτταρικά ως Φερριτίνη, Ένα Σφαιρικό Ετεροπολυμερές Ικανό να Αποθηκεύσει Περισσότερα από 4.000 Άτομα Σιδήρου.

Όμως, ο Ρόλος του Σιδήρου Είναι Διττός, Αφενός μας Διατηρεί στη Ζωή & Αφετέρου Μπορεί να Προκαλέσει Βλαβερές Επιπτώσεις. Για το Λόγο Αυτό οι Οργανισμοί Έχουν Αναπτύξει Πολύπλοκους Μηχανισμούς, Ούτως Ώστε να Διασφαλίζεται ο Διαρκής Έλεγχος των Επιπέδων του.

Η Δέσμευση των Ελευθέρων Ιόντων Σιδήρου Είναι Αποφασιστικής Σημασίας για την Προστασία των Κυτταρικών Συστατικών από Ανεξέλεγκτες Οξειδώσεις. Υπάρχουν Αρκετές Ουσίες που Ασκούν Αυτό το Ρόλο. Μια Άλλη Πρωτεΐνη, Παρόμοια με την Τρανσφερρίνη Είναι η Λακτοφερίνη, η Οποία Υπάρχει στην LACTOFER Iron Formula  & Απαντάται στο Γάλα & σε Ορισμένα Άλλα Φυσιολογικά Υγρά. Εκλύεται, Επίσης, από τα Φαγοκύτταρα Μετά τη Διέγερσή τους, Πιθανόν για να Εξουδετερώσει τη Διάχυση της Βλαβερής Επίδρασης των Δραστικών Μορφών Οξυγόνου σε Κοντινά Υγιή Τμήματα Ιστών. Όπως και  η Τρανσφερρίνη, Έχει την Ικανότητα να Δεσμεύει Δύο Άτομα Fe

Η Λακτοφερίνη Διαδραματίζει Βασικό Ρόλο σε Έναν Αριθμό Μηχανισμών Άμυνας Πρώτης Γραμμής & Συμβάλλει σε μια Ποικιλία Φυσιολογικών Αποκρίσεων Τόσο στο Επίπεδο των Κυττάρων Όσο & στο Επίπεδο των Οργάνων. Η Λακτοφερίνη Παίζει Βασικό Ρόλο στην Ανοσολογική Ομοιόσταση & Λειτουργεί για τη Μείωση του Οξειδωτικού Στρες σε Μοριακό Επίπεδο, Ελέγχοντας Έτσι τις Υπερβολικές Φλεγμονώδεις Αποκρίσεις.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Ανά ημερήσια δόση  (1 κάψουλα)
%ΣΗΔ
Σίδηρος (ως θεικός σίδηρος, μικροενκαψυλιωμένος 125mg) 20 mg 143 %
Λακτοφερίνη 50 mg
Βιταμίνη C (ως ασκορβικό ασβέστιο 115mg) 100 mg 125 %
Φολικό Οξύ (βιταμίνη Β9) 200 mcg 100 %
Βιταμίνη Β12 (ως μεθυλοκοβαλαμίνη) 1 mcg 40 %
Χαλκός (ως πενταυδρικός θειικός χαλκός 1,9mg) 0,5 mg 50 %

Άλλα Συστατικά:
Μικροκρυσταλλική Κυτταρίνη, Στεατικό Μαγνήσιο, Ζελατίνη (περίβλημα κάψουλας), Ερυθρό Οξείδιο του Σιδήρου, Διοξείδιο του Τιτανίου

Οδηγίες Χρήσης:

Λαμβάνετε 1 Κάψουλα την Ημέρα.

Προειδοποιήσεις:

 • Να μη Γίνεται Υπέρβαση της Συνιστώμενης Ημερήσιας Δόσης.
 • Τα Σ/Δ δεν Πρέπει να Χρησιμοποιούνται ως Υποκατάστατο μίας Ισορροπημένης Δίαιτας.
 • Να Φυλάσσεται Μακριά από τα Μικρά Παιδιά.
 • Το Προϊόν αυτό δεν Προορίζεται για την Πρόληψη, Αγωγή ή Θεραπεία Ανθρώπινης Νόσου.
 • Συμβουλευτείτε τον Γιατρό σας αν Είστε Έγκυος, Θηλάζετε, Βρίσκεστε Υπό Φαρμακευτική Αγωγή ή Αντιμετωπίζετε Προβλήματα Υγείας.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,070 kg
Κατασκευαστής