q LAMBERTS Vitamin B 100 Complex – Υγιές Νευρικό Σύστημα – Ιδανικό για Χορτοφάγους, 60ταμπλέτες - PharmaLab
  1. Home
  2. Προϊόν
  3. LAMBERTS Vitamin B 100 Complex – Υγιές Νευρικό Σύστημα – Ιδανικό για Χορτοφάγους, 60ταμπλέτες
Loading...

LAMBERTS Vitamin B 100 Complex – Υγιές Νευρικό Σύστημα – Ιδανικό για Χορτοφάγους, 60ταμπλέτες

Υψηλές Ανάγκες σε Βιταμίνες Β – Ταχεία Βελτίωση στην Πρόσληψη των Βιταμινών Β-Aπελευθέρωση της Ενέργειας των Τροφών-Υγιές Νευρικό Σύστημα-Διατήρηση της Σωστής Λειτουργίας του Πεπτικού μας Συστήματος &Υγεία του Δέρματος, των Μαλλιών & των Νυχιών.

26,10

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Loading...

Περιγραφή

Lamberts Vitamin B100 Complex

Αποτελεί ένα προϊόν υψηλής ισχύος

Συνιστάται:

  • είτε σε περιπτώσεις που απαιτείται ταχεία βελτίωση στην πρόσληψη των βιταμινών Β,
  • είτε σε άτομα με  υψηλές ανάγκες σε βιταμίνες Β,
  • είτε σε άτομα που ακολουθούν μακροχρονίως διατροφή ανεπαρκή σε βιταμίνες Β.

Σχεδόν κάθε διαδικασία στο σώμα μας απαιτεί τη χρήση των βιταμινών Β:

Είναι αναγκαίες για:

  • την απελευθέρωση της ενέργειας των τροφών,
  • ένα υγιές νευρικό σύστημα,
  • τη διατήρηση της σωστής λειτουργίας του πεπτικού μας συστήματος και
  • την υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών.

Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β δρουν συνεργικά, έτσι η ελλιπής πρόσληψη ενός ή περισσοτέρων από αυτών των βιταμινών μπορεί να προκαλέσει ελλείψεις στις υπόλοιπες ή να εμποδίσει την χρησιμότητά τους. Κατά συνέπεια οι περισσότεροι ειδικοί προτιμούν να δίνουν ένα σύμπλεγμα βιταμινών Β (είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με κάποιες βιταμίνες Β) όταν η πρόσληψη του συμπληρώματος είναι μακροχρόνια.

Η Βιταμίνη Β-100 Complex της Lamberts, είναι ένα υψηλής περιεκτικότητας και ολοκληρωμένο σύμπλεγμα της ομάδας των Βιταμινών Β.

Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα της αγοράς, η δική μας Β-100 Complex, περιέχει το συστατικό inositol και το συστατικό που θεωρείται ‘τροφή για τον εγκέφαλο’, την choline.

Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό το προϊόν πρέπει να λαμβάνεται για μικρό χρονικό διάστημα, περίπου 2 μήνες, μετά από το οποίο η Β-50 Complex μπορεί να προσφέρει επαρκή επίπεδα Βιταμίνης Β ως δόση συντήρησης.

Κάθε ταμπλέτα αποδίδει:

Thiamin (Vitamin B1) 100mg
Riboflavin (Vitamin B2) 100mg
Niacin (Vitamin B3) 100mg
Pyridoxine (Vitamin B6) 50mg
Folic Acid 400μg
Vitamin B12 100mg
Biotin 100mg
Pantothenic Acid 100mg
Inositol 100mg
Choline Bitartrate 100mg
PABA 30mg

Οδηγίες Χρήσης:

Κατάλληλο για:

Για χορτοφάγους.

Δοσολογία:

1 ταμπλέτα ημερησίως.

Προσοχή!!!

Προφυλάξεις:

Λαμβάνοντας το σύμπλεγμα των βιταμινών Β μπορεί να προκληθεί κίτρινος χρωματισμός των ούρων. Αυτό είναι αβλαβές και καταδεικνύει την αποβολή από τον οργανισμό της περίσσιας ποσότητας της βιταμίνης Β2 (riboflavin). Το προϊόν αυτό δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Η μακροχρόνια λήψη Βιταμίνης Β6 (100mg/ημέρα) μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση αιμωδιών (μούδιασμα) στα άκρα.

Χρόνος αφομοίωσης:

Λιγότερο από 1 ώρα.

Φύλαξη:

Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.

Αλλεργίες:

Καμία.


—-Βιταμίνες—-

Οι βιταμίνες είναι φυσικές ουσίες (οργανικές ενώσεις μικρού μοριακού βάρους), με σημαίνοντα ρόλο στην φυσιολογική ανάπτυξη και την λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. Ανευρίσκονται κυρίως στις τροφές (με εξαίρεση την VIT-D και την VIT-Κ που συντίθενται και από τον ανθρώπινο οργανισμό), δρουν ακόμη και σε πολύ μικρές ποσότητες, δεν έχουν καμία θερμιδική αξία και ο ρόλος τους στην φυσιολογική οργανική λειτουργία, οφείλεται στην ικανότητα τους να ρυθμίζουν σημαντικές μεταβολικές διεργασίες.

Οι βιταμίνες έχουν διαφορές μεταξύ τους ως προς τη δομή και τη λειτουργία και διακρίνονται σε δύο βασικές κατηγορίες, στις υδατοδιαλυτές (βιταμίνη C και τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β ) και στις λιποδιαλυτές (βιταμίνη Α, D, K και Ε ), σύμφωνα με την διαλυτότητα τους.

Η LAMBERTS διαθέτει μια πλήρη γκάμα όλων των υδατοδιαλυτών και λιποδιαλυτών βιταμινών, σε ξεχωριστά σκευάσματα, ώστε να επιτυγχάνεται εξειδίκευση της αγωγής. Οι δόσεις των βιταμινούχων σκευασμάτων είναι με βάση τις επιταγές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (W.H.O.), ώστε να αποφεύγεται η πιθανότητα πρόκλησης υπερβιταμίνωσης.

Τέλος η LAMBERTS παρασκευάζει τα σκευάσματα των βιταμινών που διαθέτει, ακολουθώντας σημαντικούς κανόνες φαρμακοκινητικής, ώστε να επιτυγχάνει την μεγίστη δυνατή απορρόφηση, βιοδιαθεσιμότητα και συνεπώς αποτελεσματικότητα της χορηγούμενης βιταμίνης (χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί η VIT-C που παρασκευάζεται σε μορφή ταμπλέτας ελεγχόμενης αποδέσμευσης. Η VIT-C είναι εντόνως υδατοδιαλυτή και η λήψη της σε μορφή αναβράζοντος δισκίου ή σε μορφή ταμπλέτας άμεσης αποδέσμευσης οδηγεί στην γρήγορη απορρόφησή και αποβολή της μέσω των ούρων. Αντιθέτως η VIT-C της LAMBERTS παραμένει 6-8 ώρες στο έντερο και απορροφάται βαθμιαία καλύπτοντας άριστα τον ασθενή στην διάρκεια της ημέρας.)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,151 kg
Κατασκευαστής