1. Home
  2. Προϊόν
  3. LAMBERTS Cranberry Complex Powder – Με Βιταμίνη C & Φρουκτο-Ολιγοσακχαρίτες – Πρεβιοτική Δράση – Υγεία…
Loading...

LAMBERTS Cranberry Complex Powder – Με Βιταμίνη C & Φρουκτο-Ολιγοσακχαρίτες – Πρεβιοτική Δράση – Υγεία Ουροποιητικού, Καρδιάς, Δέρματος – Χωρίς Ζάχαρη & Για Vegan, 100gr

Ισορροπεί Τα Επίπεδα Καλής & Κακής Χοληστερόλης – Εξουδετερώνει Τις Βλαβερές Ελεύθερες Ρίζες – Έχει Διουρητική & Αντικαρκινική Δράση – Θωρακίζει Τον Οργανισμό Ενάντια Σε Λοιμώξεις – Εμποδίζει Την Ανάπτυξη Πλάκας & Τερηδόνας. Δυνατότητα Χορήγησης Σε Άτομα Που Ακολουθούν Δίαιτες Με Συγκεκριμένους Θερμιδικούς Περιορισμούς

17,90

Σε απόθεμα

Loading...

Περιγραφή

LAMBERTS Cranberry Complex Powder

Με βιταμίνη C & φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (FOS)

Το εκχύλισμα Cranberry είναι ευρέως γνωστό για τα ευεργετικά του αποτελέσματα στη διατήρηση της υγείας του ουροποιητικού συστήματος, ιδιαίτερα στις γυναίκες. Το εκχύλισμα Cranberry είναι πικρό στη γεύση με αποτέλεσμα σε πολλά σκευάσματα που κυκλοφορούν στην αγορά να προστίθεται ζάχαρη, αποδίδοντας έτσι πολλές θερμίδες.Στη Lamberts το Cranberry λαμβάνεται από φρέσκους ώριμους καρπούς (cranberries) οι οποίοι αρχικά καθαρίζονται και απολυμαίνονται για την απομάκρυνση ανεπιθύμητων συστατικών. Εν συνεχεία ο χυμός που παράγεται από την επεξεργασία των καρπών αποξηραίνεται σε συνθήκες χαμηλής πίεσης και θερμοκρασίας και τρέπεται σε σκόνη. Το τελικό στάδιο παραγωγής περιλαμβάνει τον ψεκασμό της σκόνης με ξηρό αέρα οδηγώντας στην παρασκευή του τελικού προϊόντος που δεν περιέχει ζάχαρη.

Η όλη διαδικασία παρασκευής του σκευάσματος διασφαλίζει την δραστικότητα του τελικού προϊόντος και την δυνατότητα χορήγησης σε άτομα που ακολουθούν δίαιτες με συγκεκριμένους θερμιδικούς περιορισμούς.

Για την παρασκευή 1 γραμμαρίου συμπυκνωμένης σκόνης απαιτούνται περίπου 25 γραμμάρια φρέσκων cranberry`s

Για την βελτίωση της γεύσης το Cranberry της Lamberts αναμιγνύεται με φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες. Οι φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (FOS), αποτελούν  μια μορφή ευδιάλυτων υδατανθράκων που εκχειλίζονται από τη ρίζα αντιδιού και διαθέτουν γλυκαντικές ιδιότητες, χωρίς να αντενδείκνυται η λήψη τους από άτομα που ακολουθούν δίαιτα μειωμένης πρόσληψης υδατανθράκων (π.χ. πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη), καθώς δεν απορροφώνται από το έντερο και δεν αυξάνουν τον γλυκαιμικό δείκτη.Διαθέτουν πρεβιοτική δράση, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των φιλικών βακτηριδίων της εντερικής χλωρίδας, τα οποία ασκούν ανασταλτική δράση στην ανάπτυξη των παθογόνων βακτηρίων.

Αν και η κύρια φυτοχημικά δραστική ουσία του Cranberry είναι οι προανθοκυανιδίνες, εντούτοις τα οφέλη του Cranberry στην ανθρώπινη υγεία προκαλούνται από συνεργική δράση περισσότερων της μιας φυτοχημικής δραστικής ουσίας.

Για τον λόγο αυτό η σύγκριση της ισχύος των διαφόρων σκευασμάτων Cranberry που κυκλοφορούν στην αγορά πρέπει να γίνεται με βάση την συνολική ποσότητα του Cranberry που περιέχεται σε κάθε λαμβανόμενη δόση.

Το Cranberry Complex Lamberts περιέχει

3% προανθοκυανιδίνες και

ανά 5 gr σκόνης  αποδίδει 2470mg (2,47gr) CranberryPowder.

Για την παρασκευή  1 γραμμαρίου συμπυκνωμένης σκόνης απαιτούνται

Περίπου 25 γραμμάρια φρέσκων cranberries

Για κάθε δόση των 5 gr σκόνης (2,47grCranberry) απαιτούνται

2,47x 25=61,75γραμμάρια φρέσκων cranberries’!

Πολλαπλά τα οφέλη του στην υγεία αλλά και στην ομορφιά

Ισορροπεί τα επίπεδα καλής και κακής χοληστερόλης

Πλούσιος σε πολυφαινόλες, μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρδιακής νόσου

Καταπολεμά τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος

Εξουδετερώνει τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες

Βοηθά το δέρμα να παραμένει σφριγηλό και νεανικό

Έχει διουρητική δράση

Πλούσιο σε βιταμίνη C, θωρακίζει τον οργανισμό ενάντια σε λοιμώξεις

Έχει αντικαρκινική δράση

Εμποδίζει την ανάπτυξη πλάκας και τερηδόνας

Διατροφικές πληροφορίες Aνά 5γρ

Cranberry Powder 2470mg

Vitamin C 60mg

Fructo-Oligosaccharides 2470mg

Συστατικά

Cranberry Juice Concentrate Powder, Fructo-Oligosaccharides and vitamin C.

Κατάλληλο για

Χορτοφάγους

Αλλεργίες

Καμία

Προφυλάξεις

Καμία γνωστή για την προτεινόμενη δοσολογία.

Δοσολογία

5 με 10 γραμμάρια ημερησίως. 5 γραμμάρια αντιστοιχούν σε 1 κουταλάκι του γλυκού. Αδειάστε τη σκόνη σε κρύο νερό ή χυμό φρούτων και ανακατέψτε. Η σκόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε μακροχρόνια χρήση, όσο και περιοδικά όπως και όταν εσείς επιθυμείτε.

Φύλαξη

Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.


—- ΒΟΤΑΝΑ —-

Κάθε βότανο οφείλει την βιολογική του δράση σε μια ή περισσότερες ομάδες χημικών ουσιών. Οι ουσίες αυτές αναφέρονται συχνά στη διεθνή βιβλιογραφία με τον όρο “phytochemicals” και απαντώνται σε συγκεκριμένο τμήμα του φυτού (π.χ. το Gingko Biloba έχει πάνω από 40 ενεργά συστατικά, όμως μόνο 2 από αυτά έχουν διαπιστωμένη βιολογική δράση σαν “phytochemicals” τα τερπενοειδή και τα φλαβονοειδή). Επίσης ενώ τα “phytochemicals” με την συγκεκριμένη βιολογική δράση βρίσκονται σε συγκεκριμένο τμήμα του φυτού,(στο Gingko Biloba βρίσκονται στα φύλλα του φυτού) είναι δυνατόν σε άλλα μέρη του φυτού να περιέχονται ουσίες με αυξημένη τοξικότητα για τον οργανισμό (στο Gingko Biloba τοξικές ουσίες έχουν ανιχνευθεί στον κορμό του φυτού).Λίγες εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής διαθέτουν το εύρος βοτάνων που προσφέρει η Lamberts. Στην Lamberts πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιούμε τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα βοτάνων. Αυτό συμβαίνει γιατί η χρήση “ολόκληρου του βοτάνου” μπορεί να ακούγεται εντυπωσιακή αλλά στην ουσία αποτελεί ένα αποξηραμένο φυτικό συστατικό με μεγάλη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και μικρή περιεκτικότητα σε δραστικά συστατικά. Για τον λόγο αυτό είναι δύσκολο να υποστεί πέψη και απορρόφηση.Αντιθέτως όλα τα βότανα της Lamberts παρασκευάζονται με την μέθοδο της τιτλοδότησης. Η μέθοδος αυτή εξασφαλίζει την παρασκευή φαρμακοτεχνικών μορφών (κάψουλες ή ταμπλέτες) με συγκεκριμένη και ακριβώς καθοριζόμενη περιεκτικότητα φυτοχημικής ουσίας ανά ταμπλέτα ή κάψουλα.

Η παρασκευή τιτλοδοτημένων εκχυλισμάτων παρέχει τα κάτωθι πλεονεκτήματα

Αποτελεσματικότητα

Με την τιτλοδότηση εξασφαλίζεται ότι το τελικό προϊόν παρέχει τα επίπεδα της φυτοχημικά δραστικής ουσίες για την επίτευξη μιας συγκεκριμένης βιολογικής δράσης. Πιο συγκεκριμένα στην Lamberts το επίπεδο της φυτοχημικά δραστικής ουσίας των βοτάνων είναι το ίδιο με αυτό που έχει χρησιμοποιηθεί σε δημοσιευμένες κλινικές μελέτες.

Ασφάλεια

Όπως προαναφέρθηκε οι φυτοχημικά δραστικές ουσίες ανευρίσκονται συνήθως σε συγκεκριμένο τμήμα του βοτάνου. Αντιστοίχως ουσίες δυνητικά τοξικές δύναται να ανευρίσκονται σε άλλα τμήματα του βοτάνου. Η τιτλοδότηση εξασφαλίζει την παροχή μόνο της ωφέλιμης και ασφαλούς ουσίας που εξασφαλίζει την επιδιωκόμενη βιολογική δράση σε ποσότητα που δεν προκαλεί τοξικότητα.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,174 kg
Κατασκευαστής